Kaufland dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta ține până de Moș Nicolae

Anca Manolica 30.11.2022, 16:09
Kaufland dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta ține până de Moș Nicolae

Pentru că Moș Nicole se apropie, Kaufland vine în ajutorul clienților cu oferte de nerefuzat. În perioada 30 noiembrie – 6 decembrie, retailerul lansează o promoție prin care oferă reduceri de 50% la anumite produse. În campanie intră atât magazinele Kaufland din România, cât și cele din Republica Moldova, iar reducerea se va acorda la casele de marcat. Părinții se vor bucura nespus!

De Moș Nicolae, Kaufland oferă reduceri de 50%

Cum decembrie este luna cadourilor, în această perioadă marile lanțuri de magazine lansează cele mai bune oferte la o gamă largă de produse. Ei bine, Kaufland a făcut un anunț extrem de important pentru toți clienții săi.

Câteva produse sunt reduse, în perioada 30 ianuarie – 6 decembrie cu 50%, iar românii se vor bucura de oferte. Este vorba despre produse care sunt la cea mai mare căutare în perioada aceasta, mai ales pentru că Moș Nicolae sosește în curând.

Părinții și cei mici se vor bucura din plin

Mai sunt foarte puține zile până pe 6 decembrie, iar bucuria cea mai mare a copiiilor este să primească dulciuri și cadouri. Așadar, retailerul german vine în sprijinul părinților cu reduceri imbatabile la toată gama de jucării. Acestea vor fi toate la jumătate de preț începând de miercuri, 30 noiembrie.

Jucăriile din Kaufland care sunt reduse la preț acoperă absolut toate vârstele. Această ofertă de 50% este valabilă pentru toate lanțurile de magazine din România. Astfel, timp de opt zile, clienții se pot transforma în ajutoarele lui Moș Nicolae și le pot pregăti celor mici cadouri cu cele mai diverse categorii de jucării.

Jucării la jumătate de preț la Kaufland până pe 6 decembrie
Jucării la jumătate de preț la Kaufland până pe 6 decembrie

Vorbim aici despre mașinute, păpuși, trenulețe, jocuri educative care stimulează gândirea logică, memoria și creativitatea, biciclete fără pedale, mașini de pompieri, puzzle-uri, instrumente muzicale sau jucării de pluș.

Produsele se regăsesc și pe site-ul oficial Kaufland România

Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care nu au prea mult timp la dispoziție de a alerga prin magazine, astfel că, persoanele care sunt interesate de ofertă pot regăsi pe și pe www.kaufland.ro toate obiectele care sunt reduse la preț.

Acestea pot fi selectate online, după care ridicate fizic din magazin. Desigur, promoția se adresează tuturor clienților rețelei de hipermarketuri, indiferent că sunt sau nu posesori de carduri de cumpărături. Așadar, este liber la cumpărat jucării la preț redus până pe 6 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...