Ce cadou i-a făcut Andreea Bălan lui George Burcea, imediat după căsătorie. Ce au primit îndrăgostiții din partea nașilor

Ioana Nechifor 16.09.2019, 11:52
Ce cadou i-a făcut Andreea Bălan lui George Burcea, imediat după căsătorie. Ce au primit îndrăgostiții din partea nașilor

Weekend plin de emoții pentru Andreea Bălan și alesul ei, George Burcea! Cei doi s-au căsătorit, duminică – 15 septembrie, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine printr-o petrecere pe măsură și invitați de seamă. Momentele importante pentru îndrăgostiți au continuat să apară și după nuntă. Artista și-a răsfățat soțul cu un cadou special.

Ce i-a pregătit Andreea Bălan lui George Burcea, imediat după ce s-au căsătorit

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o nuntă la care multă lumea visează! După aproape șase ani de relație, timp în care au devenit părinții a două fetițe, ei s-au căsătorit duminică religios.

Ceremonia a fost urmată apoi de o petrecere cu mulți invitați, dar și de o surpriză din partea artistei pentru alesul ei.

Anunțul a fost făcut de vedetă pe o rețea de socializare.

“Dragilor, tocmai am lansat “Înger Păzitor”, una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire ? Ea spune povestea noastră, dar și a voastră”, a scris Andreea Bălan pe instagram, anunțul fiind însoțit de poze cu celebrul cuplu.

Andreea Bălan și George Burcea, felicitați de fani

Și internauții le-au transmis mesajele lor. “Ce frumoși! Multă fericire!”, le-a transmis Corina Caragea.

Cântăreața și soțul ei au primit numeroase urări și gânduri bune din partea prietenilor virtuali.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios duminică. Artista i-a făcut un cadou special soțului ei
Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios duminică

“Casa de piatră, oameni frumoși! Melodia e absolut superbă cu o încărcătură emoțională maximă și un mesaj, o promisiune de viață!

Fac parte cam din aceeași generație cu voi, recunosc că Andreea nu a fost printre preferatele mele în acele momente de glorie a formației Andre,DAR, de ceva timp am descoperit în ea, un model de ambiție, de luptă continuă cu sine și cu restul lumii, un model de fată care a pătimit și îndurat mult în viață…

Dar aceștia au fost pașii grei. Spre a deveni femeia puternică, frumoasă, împlinită și fericita care este astăzi! Felicitări din suflet pentru ambiția și încăpățânarea bună de care ai dat dovadă pentru a ajunge în momentul în care ești acum! Ești superbă, ești mama, ești soție, ești împlinită!”, le-a scris o altă persoană.

Ce au primit Andreea Bălan și George Burcea din partea nașilor

Andreea Bălan și George Burcea i-au ales pe soții Aurelian Temișan și Monica Davidescu să le fie nași.

Tinerii îndrăgostiți au avut, în ziua cea mare, lumânări de nuntă personalizate cu un mesaj emoționant, dar și cu poza lor, aspect care a intrat în sarcina nașilor.

Andreea Bălan și George Burcea au primit un cadou special din partea nașilor. Ce le-au pregătit Aurelian Temișan și Monica Davidescu
Andreea Bălan și George Burcea au primit un cadou special din partea nașilor

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat.

Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri, Aurelian și Monica”, au scris cei doi nași pe lumânări, arată cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI