Andreea Antonescu a confirmat despărțirea de soțul său. Motivul pentru care cântăreața a cerut divorțul

Ioana Nechifor 02.09.2019, 11:40
Andreea Antonescu a confirmat despărțirea de soțul său. Motivul pentru care cântăreața a cerut divorțul

După o perioadă lungă, în care s-a zvonit că Andreea Antonescu și soțul ei, Traian, nu mai formează un cuplu, cântăreața a dat în sfârșit cărțile pe față. Artista a recunoscut separarea de tatăl fetiței ei și a dezvăluit motivele care au determinat-o să ia această decizie. Cei doi mai au încă vreme să se răzgândească, având în vedere că încă nu s-a produs procedura de separare pe cale legală.

Andreea Antonescu, primele mărturisiri despre despărțirea de soțul ei

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au căsătorit în urmă cu opt ani, după o relație de lungă durată. Cei doi, care au împreună o fetiță, au locuit în ultima vreme separat.

În timp ce bărbatul a ales tărămul american, unde s-a concentrat asupra afacerilor sale, cântăreața a revenit în țară pentru a se ocupa de cariera muzicală.

Timpul petrecut separat și distanța și-au lăsat amprenta asupra relației lor. Andreea Antonescu a confirmat, recent, separarea de soț și a vorbit despre motivele care i-au adus în acest pas.

Andreea și  soțul ei,Traian. Cei doi au decis să divorțeze
Andreea și soțul ei,Traian

În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică!

Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele.

Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional!”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Motivele care au dus la destrămarea căsniciei

Andreea Antonescu mărturisește că planurile diferite au determinat-o să nu mai amâne această decizie.

Vedeta se concentrează în prezent asupra carierei muzicale, iar de curând ea și Andreea Bălan au reluat proiectul Andre, care s-a bucurat în trecut de un succes uriaș.

Andreea Antonescu vrea să se concentreze asupra carierei muzicale. Ea a reluat proiectul Andre
Andreea Antonescu vrea să se concentreze asupra carierei muzicale

„Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune.

Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu.

La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe