De la ce a plecat scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Cântărețul a fost filmat în timp ce povestea ce fel de om este prezentatorul Pro TV

Emanuela Pană, Cristi Ionică 27.06.2021, 21:09

Alex Velea și Cătălin Măruță sunt protagoniștii unui scandal care a escaladat în utlimele zile, cu toate că supărările dintre cei doi sunt mai vechi. Iubitul Antoniei a fost cât se poate de categoric când a spus că nu mai există cale de împăcare între el și prezentatorul TV și, cu toate că soțul Andrei a încercat să aplaneze conflictul, Alex Velea se declară foarte dezamăgit de fostul său prieten: „M-a jignit prea rău“. De la ce a pornit scandalul și care a fost replica lui Velea pentru Măruță, aflați în cele ce urmează.

De la ce a pornit scandalul dintre Velea și Măruță

Alex Velea și Cătălin Măruță sunt la cuțite și se pare că disputa dintre cei doi nu va avea un final fericit. Chiar dacă vedeta de la Pro TV a încercat să-și ceară scuze public, artistul nu mai este dispus să cedeze în fața celui pe care-l considera cândva prieten. Cei doi au avut un schimb de replici în mediul online, unde iubitul Antoniei i-a aruncat câteva cuvinte grele prezentatorului TV.

Cântărețul susține că totul ar fi pornit după ce Cătălin Măruță l-ar fi jignit pe el, dar și pe partenera sa, Antonia, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV. Mai mult, Măruță ar fi rostit numele Antoniei în discuțiile sale cu cei care nu îi mai sunt prieteni din cauza „nepotrivirilor de opinii“, așa cum susține chiar el.

Totodată, artistul nu a ezitat să-și exprime dezamăgirea, spunând cât se poate de răspicat că nu mai vrea să-l vadă în față pe Cătălin Măruță, în ciuda faptului că au avut o relație lungă de prietenie în decursul anilor.

Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.

Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea.

Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi“, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show, de la AntenaStars.

Citește și: Ce are de zis Andra în scandalul dintre Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor“

Cântărețul spune ce fel de om este prezentatorul TV

Tensiuni între cei doi au mai existat și în trecut, implicată fiind chiar mama artistului, care a încercat să-i impace, aceștia reușind să treacă în cele din urmă peste divergențele dintre ei, reluându-și prietenia. De această dată, însă, Alex Velea pare extrem de hotărât că nu vrea să mai audă nimic de Măruță.

De la ce a pornit scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță
De la ce a pornit scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea.

Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez“, a mai spus Velea.

Totodată, iubitul Antoniei a ținut să precizeze că prezentatorul TV l-a pus de mai multe ori într-o lumină proastă în cadrul emisiunii sale.

Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa“, a povestit acesta în cadrul unui podcast.

Răspunsul lui Măruță pentru Velea

Acum câteva zile, soțul Andrei a încercat să facă pace cu Velea, postând pe rețelele sociale un mesaj emoționant legat de prietenie.

În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.

La final, însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends #nohardfeelings“, este mesajul postat de Cătălin Măruță pe pagina lui de Facebook.

Antonia, mesaj acid la adresa lui Măruță

Iubita lui Alex Velea a ținut să-i transmită și ea un mesaj lui Măruță, semn că și ea este deranjată de acțiunile lui.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs“, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...