Ce bătaie de joc. Cei care au dat examenul de admitere în Barou, nevoiţi să se concentreze cu muzica lui Selly pe fundal

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 19:03
Ce bătaie de joc. Cei care au dat examenul de admitere în Barou, nevoiţi să se concentreze cu muzica lui Selly  pe fundal

Candidații la Barou din acest an au susținut examenul la Romexpo, acolo unde se desfășura, în același timp, un concurs de drifturi și aveau loc repetiții pentru un concert al trupei 5Gang. Absolvenții de Drept sunt extrem de revoltați și cer reluarea examenului.

Examenul de Barou s-a susținut la Romexpo, iar candidații nu s-au putut concentra din cauza trupei 5Gang

La examenul de admitere în Barou s-au prezentat mai mult de 2.200 de absolvenți de Drept. Proba a avut loc la Romexpo, dar tot acolo se desfășurau un concurs de drifturi „European car festival” și repetiții pentru un concert al trupei 5Gang.

Candidații au ieșit din sală extrem de nemulțumiți. Aceștia s-au plâns că au achitat o taxa de participare de 1.400 de lei și nu s-au putut concentra din cauza gălăgiei. Absolvenții de Drept au cerut repetarea examenului pe motiv că au fost deranjați de sunetul mașinilor și de muzica lui Selly.

Revolta ar fi început în online pe grupul Admitere Barou de pe Facebook, acolo unde sunt înscriți mii de membri, conform clujust.ro.

„Se poate face ceva, vreo plângere, în legatură cu bătaia de joc a bubuielilor nonstop în timpul examenului?! La 1400 de lei taxa de examen, chiar nu se puteau aranja condiții de examen astfel încât probele de sunet să nu fie făcute chiar în timpul examenului?”

„Pe langa repetiții mai făceau și drifturi, efectiv eu personal nu am putut sa mă concentrez”

„În cei 1400 lei cred că erau incluse și biletele la concert și/sau show-ul de raliu …”, au fost doar câteva dintre comentariile absolvenților de Drept.

Ce a declarat Selly
Ce a declarat Selly

Ce a declarat Selly

Selly, unul dintre membrii trupei 5Gang, a venit cu o reacție pe Instagram. El a declarat că nu a știut că acolo avea loc și un examen pentru Barou și a dat vina pe organizatori. Vloggerul a precizat că ei sunt cei care trebuiau să se intereseze ce evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment.

„Mi se pare complet nedrept față de cei care au dat exemenul pentru Barou, care au învăţat un an de zile pentru examen extrem de greu. Fără să vreau am fost implicat în stiuaţia asta şi vreau să clarific câteva lucruri.

Ieri la Romexpo noi am avut probele de sunet pe la ora 2 și un pic. În același timp, alți organizatori închiriaseră pavilionul central pentru un eveniment cu drifturi. Era foarte zgomotos, erau sunete de drifturi, era fum de la cauciucuri, înțeleg că s-a declanșat și o alarmă de fum.

Noi nu aveam habar, am aflat abia după ce s-au terminat probele că studenții de la Drept (…) dădeau examenul de Barou. Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce alte evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment.

Organizatorii evenimentului nostru și noi, formația, nu am fost deloc informați în timp ce noi făceau probele de sunet niște tineri dădeau un examen greu acolo. Dacă am fi știut – și îmi pare foarte rău că nu am știut – am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”, a precizat Selly.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...