Ce avere are, de fapt, Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu a dat-o de gol. „N-a aruncat cu banii”

Badea Violeta 03.08.2022, 12:00

Maria Ciobanu este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndragite interprete de muzică populară de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, artista a lansat numeroase melodii de succes și s-a remarcat datorită vocii sale deosebite, iar fanii o idolatrizează. Astfel, nici nu e de mirare că artista a reușit să adune o avere considerabilă. Câți bani are, de fapt, Maria Ciobanu? Dragoș Dolănescu a dezvăluit totul!

Dragoș Dolănescu, dezvăluiri despre averea Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva timp, dar cântecele iubitei interprete de muzică populară vor dăinui mult timp de acum încolo. De-a lungul carierei sale, solista a strâns o avere uriașă, care va rămane în posesia celor trei copii ai săi.

Potrivit lui Dragoș Dolănescu, artista ar fi adunat mai mult de două milioane de euro. Fiul lui Ion Dolănescu o admiră pe cântăreață pentru că a știut cum să prețuiască banii, spre deosebire de tatăl său, care a cheltuit foarte mult pe chefuri.

„Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă.

Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ionut Dolanescu, noutati despre Maria Ciobanu
Maria Ciobanu

„Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul”

Dragoș Dolănescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Mariei Ciobanu. Fiul lui Ion Dolănescu este de părere că artista a procedat foarte bine atunci când a decis să-și facă testamentul și spune că tatăl său ar fi trebuit să facă la fel, astfel încât să nu se mai ajungă la scandal între copii.

„Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu.

N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”, a mai spus fratele lui Ionuț Dolănescu pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...