Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, dat de gol de un apropiat

Cristian Cojocaru 06.06.2021, 15:08
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, dat de gol de un apropiat

Una dintre cele mai controversate persoane din sportul românesc, Gigi Becali, a fost dat de gol cu privire la avere de către un apropiat de-al său. Patronul FCSB pare să dețină o avere mult mai mare decât știau mulți.

Gigi Becali a fost dat de gol cu privire la avere

Fiind unul dintre apropiații săi, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, l-a dat de gol pe patronul roș-albaștrilor cu privire la averea pe care o deține. Potrivit fostului lider al LPF, Becali are mai multe terenuri care se ridică la fabuloasa sumă de două miliarde de euro, bani care îi pot asigura alți ”cinci mii de ani”.

”Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama”, a spus Dumitru Dragomir la Prosport Live.

După cum a afirmat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pământul deținut de Gigi Becali ajunge la 300 de euro metrul pătrat, iar sub suma de 250 de euro/ metru pătrat nu va scădea.

avere Gigi Becali
Ion Tiriac are o avere estimata la doua miliarde de euro

Cel mai bogat român care a avut legătura cu lumea sportului

Dumitru Dragomir a mai adăugat că prețul terenurilor pe care le deține patronul FCSB, s-ar putea dubla sau chiar tripla în următorii doi-trei ani.

”Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a mai adăugat Dumitru Dragomir, la Prosport Live.

După cum se arată în topurile publicației Capital, Ion Țiriac este în continuare cel mai bogat român care, în trecut, a avut de-a face cu lumea sportului. Averea estimată a fostului jucător de tenis se ridică la aproximativ două miliarde de euro. În clasament se regăsește și patronul roș-albaștrilor, chiar pe cel de-al doilea loc, cu o avere estimată la 350 – 400 de milioane de euro. Patronul clubului Astra, Ioan Niculae apare și el în top cu o avere cuprinsă între 300-400 de milioane de euro.

În ceea ce privește sportivele, cea mai bogată din România este Simona Halep. Aceeași sursă afirmă că averea estimată a jucătoarei de tenis se ridică la 50 de milioane de euro. Dacă ceea ce afirmă Dumitru Dragomir este adevărat, pe baza unui calcul matematic simplu, Gigi Becali l-ar depăși pe actualul lider al topului, Ion Țiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe