Ce avere ar avea, de fapt, Gigi Becali. ”Să știți că nu vorbesc prostii”

Nicu Stan, George Capoeanu 17.04.2021, 18:59
Ce avere ar avea, de fapt, Gigi Becali. ”Să știți că nu vorbesc prostii”

Ce avere ar avea Gigi Becali. O persoană cunoscută din România face lumină în ceea ce privește banii lui Gigi Becali. Despre cine este vorba și ce avere ar avea, de fapt, latifundiarul din Pipera, citiți în aricolul de mai jos.

Gigi Becali, neafectat de pandemia de coronavirs. Câți bani are, de fapt, latifundiarul din Pipera

Ce avere ar avea, de fapt, Gigi Becali. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre averea latifundiarului după ce Gigi Becali a refuzat 10 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la un club din Europa.

Astfel, Dumitru Dragomir spune că finanțatorul  FCSB nu este disperat să vândă pentru că are o avere foarte mare. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, bun prieten cu latifundiarul din Pipera, a dezvăluit că acesta are în continuare foarte mulți bani, chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat întreaga omenire.

Gigi Becali, neafectat financiar de pandemia de coronavirus
Gigi Becali, neafectat financiar de pandemia de coronavirus

Gigi Becali, un tip foarte deștept

”Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare.

Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun”, a spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali nu-și vinde jucătorii pe nimic

Astfel, Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali de-asta nici nu este disperat să vândă la orice preț jucătorii de la FCSB din moment ce are o avere fabuloasă.

”Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a mai spus Dragomir la ProX.

Gigi Becali, anunț așteptat de fanii FCSB

Pe de altă parte, Gigi Becali a anunțat că Darius Olaru va reveni în echipa FCSB, cel mai devreme, pentru meciul cu Universitatea Craiova, din play-off. Darius Olaru, în vârstă de 23 de ani, s-a accidentat în meciul cu Sepsi, terminat cu scorul 1-1, din ultima rundă a sezonului regular. FCSB va juca, împotiva Universității Craiova, pe data de 28 aprilie.

”Nu avem ce face, trebuie să ne descurcăm cu jucătorii pe care-i avem. N-am ce transfer să mai fac acum. Până la urmă, dacă fac parte din lot, au valoare și trebuie să o demonstreze. Sunt meciurile astea de acum, cu Botoșani și Clinceni, dar mai apoi revine Olaru.

Darius Olaru, apt pentru meciul FCSB-Universitatea Craiova

Va fi apt pentru meciul cu Craiova, cel mai rău caz pentru CFR Cluj și vom arăta iar ca o forță! Am încredere că Dumnezeu mă va ajuta și vom câștiga titlul!. Asta-mi doresc”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe