Ce avere a strâns Ilie Năstase până la 72 de ani. De ce este legat pentru toată viața de Amalia, fosta lui soție

Alexandra Chivu 05.10.2019, 14:45
Ce avere a strâns Ilie Năstase până la 72 de ani. De ce este legat pentru toată viața de Amalia, fosta lui soție

72 de ani de viață, mulți în care a iubit, cinci neveste și o avere cel puțin surprinzătoare. De ce este legat pentru toată viața de fosta sa soție, Amalia?

Ce avere a strâns Ilie Năstase până la 72 de ani. Jucătorul de tenis este legat de Amalia, fosta soție

Viața amoroasă a lui Ilie Năstase este cu adevărat tumultoasă. După ce s-a prezentat în fața lumii cu scandalurile în care a fost implicat de dragul iubirii fulgerătoate care poartă numele de Brigitte Sfăt, acum s-a liniștit alături de Ioana Simion, despre care spune că îi va fi și ultima dragoste. Însă, înainte de cele două, a fost Amalia Năstase, care încă își are loc în viața fostului mare jucător de tenis, dar numai în cele ce țin de bani.

Ce avere a strâns Ilie Năstase până la 72 de ani. De ce este legat pentru toată viața de Amalia, fosta lui soție
Amalia Năstase și Brigitte Sfăt, alături de Ilie Năstase

Întâi de toate, sportivul, intrat în istorie ca primul lider ATP, se pregătește de alegerile europarlamentare, de pe 26 mai, pe lângă nunta cu actuala parteneră, care va avea loc pe 17 august, la Constanța. În perspectiva cursei pentru un post în Parlamentul European din partea PUNR, Ilie Năstase și-a depus declarația de avere. În document, apare că Năstase are o datorie de 2,2 milioane de euro către Amalia Năstase, femeia de care a divorțat pentru a o avea pe Brigitte.

De  la Armată…exclus!

De asemenea, în declarația de avere a lui ”Nasty” nu apare vreun venit din partea Armatei, în condițiile în care este general în rezervă, după cum notează portalul cu profil financiar supervizor.ro. Ai AICI declarația de avere a jucătorului de tenis.  Cât despre afacerile sale, puțină lume știe despre Ilie Năstase că se ocupă direct de brandul Veuve Clicquot în România. Despre cum a ajuns să importe șampanie a vorbit chiar el, într-un interviu pentru money.ro.

„A fost destul de simplu, mie imi placea de mult sampania asta. Am avut sansa de a-l cunoaste pe propietarul sampaniei, domnul Bernard Dealmo, proprietarul MNH, care inseamna multe, asa ca mi-a fost usor. Am vorbit cu dansul la Rolland Garros… De fapt, sampaniile le importam, cu un bun prieten de-al meu, de la De Silva, domnul Virgil Calina, dar ne lipsea Veuve Clicquot din gama sampaniilor, pentru ca aveam Moet&Chadon, Dom Perignon, Le Grande Dame si Krug. Veuve Cliquot era singura pe care nu o importam”, a povestit Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe