Ce avantaje are Ilie Năstase în plină pandemie. ”Pe mine mă văd polițiștii mai bătrân”

Rădulescu Valentin 13.04.2020, 18:31
Ce avantaje are Ilie Năstase în plină pandemie. ”Pe mine mă văd polițiștii mai bătrân”

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase trece printr-o perioadă dificilă, deoarece este un adept al sportului și nu poate ieși foarte des din casă. Dar are însă și unele avantaje, fiindcă se află la vârsta de 73 de ani.

Ce avantaje are Ilie Năstase în plină pandemie

Ilie Năstase și soția sa Ioana Simion se află acum în izolare la casa din Constanța, acolo unde fostul jucător de tenis este domiciliat. Ilie se află acum la vârsta de 73 de ani, dar în curând acesta va împlini vârsta de 74 în vară. Totodată, cei doi mai merg la cumpărături cu bolidul de lux, însă Năstase stă în dreapta, deoarece are permisul suspendat din 2018, atunci când polițiști l-au prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Când cei doi ies afară, polițiști o mai opresc pe soția sa, dar lui nu îi spune nimic, deoarece susține el, îl vede ma bătrân.

„Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic. Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea”,a spus fostul campion, pentru Pro X.

Ce avantaje are Ilie Năstase în plină pandemie
Ce avantaje are Ilie Năstase în plină pandemie

Ilie Năstase se încadrează în categoria persoanelor vulnerabile

Deoarece toată viața a fost un sportiv, acesta dorește să iasă din casă pentru a face mișcare, însă nu are voie decât până la ora 13:00. Din cauza vârstei sale înaintate, acesta se încadrează în categoria persoanelor vulnerabile pentru noul virus. Astfel, fostul tenisman este nevoit să își reducă activitățile sportive pe această perioadă, făcând treburi casnice.

Amintim că acum Ilie Năstase se află la a cincea căsătorie. Acesta s-a căsătorit prima oara la vârsta de 26 de ani, iar după o căsnicie de 10 s-a despărțit de soția lui. De atunci, fostul sportiv și-a încercat norocul cu mai multe femei, ajungând în cele din urmă la frumoasa Ioana Simion, cu care se află și acum în prezent. Acesta a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, cea care a stârnit mai multe controverse la emisiunea Ferma Vedetelor.

Urmăriți Impact.ro și pe