Ce au făcut autorităţile pe bulevardul Laminorului din Bucureşti pentru a evita tragediile precum cea a Raisei. Oamenii se vor revolta, e clar

Stan Filon 28.01.2022, 13:19
Ce au făcut autorităţile pe bulevardul Laminorului din Bucureşti pentru a evita tragediile precum cea a Raisei. Oamenii se vor revolta, e clar

Avocatul Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist care se grăbea, deși nu era în misiune, a postat recent pe Facebook o informație care parcă vine în ajutorul șoferului vinovat de moartea fetiței. Acesta lasă să se înțeleagă că și autoritățile locale au partea lor de vină pentru accidentul devastator care a avut loc pe bulevardul Laminorului, din Capitală, deoarece nu au semnalizat așa cum se cuvine trecerea pentru pietoni. Avocatul a surprins muncitorii care refăceau acum marcajele rutiere.

Ce au făcut acum autoritățile în locul unde a murit Raisa, fetița lovită de un polițist pe trecerea de pietoni

După trei săptămâni de la moartea tragică a Raisei, fetița care a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție, autoritățile locale au decis că este timpul să traseze din nou marcajele trecerii pentru pietoni, care erau aproape inexistente. Cel care a sesizat acest lucru a fost chiar avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, care a postat un mesaj pe Facebook.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetiţa familiei Barbu şi-a pierdut viaţa şi încă o fată de 11 ani o să rămână pe viaţă cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident şi la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacţie a primăriei / ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”. Avocat Adrian Cuculis.

Ce au facut acum autoritatile in locul unde a murit Raisa, fetita lovita de un politist pe trecerea de pietoni
Ce au facut acum autoritatile in locul unde a murit Raisa, fetita lovita de un politist pe trecerea de pietoni

Polițistii caută un martor cheie

Autoritățile se pregătesc acum pentru expertiza mașinii de poliție care a lovit-o pe Raisa. Autospeciala de poliție urmează să fie dusă la RAR pentru o expertiză tehnică amănunțătă, care să le ofere mai multe indicii anchetatorilor. În plus, s-a aflat informația că oamenii legii caută acum un martor cheie.

Este vorba despre o șoferiță care ar fi filmat cu ajutorul camerei sale de luat vederi instalată pe bordul mașinii întreg accidentul rutier în care a murit Raisa. Se pare că pe această șoferiță polițistul ar fi rugat-o atunci să blocheze traficul rutier cu mașina ei, astfel încât să nu se mai petreacă un alt accident rutier.

Raisa nu a fost singura victimă din acest accident rutier. Fetița de 11 ani era însoțită de Marina, buna ei prietenă. Aceasta a fost rănită și ea în accident, suferind o fractură la picior. Între timp a fost externată, însă a avut parte de un șoc atunci când a intrebat de Raisa, iar părinții săi i-au spus că fetița nu a supraviețuit accidentului rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...