Ce au făcut Anca Neacșu și Iana Novac după replicile dure aruncate cu Irina Nicolae de la A.S.I.A. Avem dovada! FOTO EXCLUSIV

Beatrice Dumitru 20.02.2023, 13:30

Trupa A.S.I.A, una dintre cele mai îndrăgite din muzica românească a ultimelor decenii, va susține în primăvară un concert aniversar pentru a marca 25 de ani de la fondarea formației, dar fără Irina Nicolae, motiv pentru care a avut loc un schimb de replici dure între cele patru fete. Înainte de revenire, Anca Neacșu și Iana Novac au fost surprinse împreună. Ce au făcut cele două prietene.

Cum au fost surprinse Anca Neacșu și Iana Novac după scandalul cu Irina Nicolae

Anul 2023 începe în forță pentru trupa A.S.I.A care va susține pe 6 martie un concert aniversar, dar cele patru fete, Anca Neac­şu (44 de ani), Sorana Darclee Mohamad (40 de ani), Iana Novac (39 de ani) şi Anemona Niculescu (43 de ani) au anunțat că se întorc împreună pe scenă cu numele care le-a consacrat. Reunirea va avea loc fără Irina Nicolae, cea care a făcut parte din trupă încă de la început, motiv pentru care acestea și-au aruncat replici dure.

Dar fetele își continuă activitatea și pregătesc marea revenire, iar Anca Neacsu, proaspat divortata de soțul turc după zece ani de căsnicie, si Iana Novac au fost surprinse ieșind din sediul postului radio Zu, acolo unde au promovat concertul A.S.I.A fără Irina Nicolae. Anca si Iana sunt foarte bune prietene și merg aproape peste tot împreună.

Ce au făcut Anca Neacșu și Iana Novac după replicile dure aruncate cu Irina Nicolae de la A.S.I.A. Avem dovada! FOTO EXCLUSIV
Anca Neacșu și Iana Novac, înainte de reunirea trupei A.S.I.A.

„Nimeni nu m-a întrebat dacă vreau să particip”

După ce și-au aruncat cuvinte dure în mediul online, Irina Nicolae a declarat că este dezamăgită că nu a fost chemată să urce pe scenă alături de fostele colege la mare revenire a trupei A.S..I.A, dar le va susține din public pentru că și-a cumpărat deja bilet pentru data de 6 martie. Adi Ordean, cel care a înființat trupa, a declarat că artista nu poate ajunge la concert deoarece s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, însă aceasta susține altceva.

Nu am avut cum să fiu parte dacă nimeni nu mi-a pus această întrebare. Nu sunt supărată, am fost dezamăgită să văd că au răspuns în locul meu fără a mă întreba”, a precizat Irina Nicolae, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

A.S.I.A este o formație românească de muzică pop înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006, iar numele reprezintă inițialele prenumelui celor patru componente, Anca, Sorana, Iana și Anemona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...