Ce au făcut Alex Abagiu și Radu Vlăduț după ce au fost eliminați de la Asia Express. Cum s-au consolat cei doi

Redacția IMPACT 20.04.2020, 09:53
Ce au făcut Alex Abagiu și Radu Vlăduț după ce au fost eliminați de la Asia Express. Cum s-au consolat cei doi

Alex Abagiu și Radu Vlăduț, cei doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Pentru ei, Asia express a fost un maraton plin de probe de foc, care le-a pus la încercare atât răbdarea, cât și disponibilitățile fizice de a îndura frigul și vântul puternic.

Concurenți Asia Express, după eliminare

La o zi după difuzarea episodului în care Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați oficial din competiție, cei doi au fost surprinși sâmbătă, 18 aprilie, într-un supermarket din Pipera, unde și-au făcut mai multe aprovizionări.

Publicația Click.ro a surprins câteva imagini cu cei doi.

Alex Abagiu și Radu. Sursa foto: Click.ro
Alex Abagiu și Radu. Sursa foto: Click.ro

Îmbărcați amândoi lejer, cu măștile fixate pe față, cei doi au ieșit la un magazin din nordul Capitalei, pentru a face mai multe cumpărături.
În final, cei doi au cumpărat un bax de apă și mai multe flori, pentru a înfrumuseța atmosfera de Paște.

Despre eliminarea de la Asia Express

Rândurile s-au subțiat, așa că semifinala a venit cu o victorie pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, prima echipă finalistă. Lor au încercat să li se alăture Alex și Radu, Adda și Cătălin și Speak și Ștefania. În ediția de miercuri a reality show-ului Asia Express, concurenții s-au luptat din nou în cursa pentru ultima șansă. Condițiile meteo nu au fost favorabile, ba chiar le-au îngreunat misiunile deja dificile.

Din păcate, Alex Abagiu și Vlăduț au fost cei eliminați.

„Am simțit îmbrățișări sincere de la colegi. A fost strângerea la piept, fără prea multe cuvinte. Atunci când oamenii țin să se argumenteze mult, nu mai e natural.

Suntem foarte mulțumiți despre ceea ce am descoperit despre noi, Taiwan, oameni. Suntem bucuroși că am ajuns până în semifinală. Nivelul trăirilor, să vezi cum ai șanse, apoi, într-o fracțiune de secundă, îți fuge pământul de sub picioare. Ne-a uimit Asia Express prin asta”, au spus, în final, Alex și Radu.

Urmăriți Impact.ro și pe