Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 20 aprilie

Daria Petrescu / 20.04.2020, 09:41
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 20 aprilie

A început etapa finală Asia Express. Cursa continua cu noi provocări, în ediția de luni seara, 20 aprilie. Săptămâna aceasta, chiar în ziua de Paște, Asia Express a dat startul etapei finale. Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin sunt cele trei echipe care luptă pentru a ajunge în Taipei. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Asia Express, ediția de luni, 20 aprilie

În „Asia Express”, a avut loc săptămâna trecută una dintre cele mai dure curse pentru ultima șansă. Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, frig și vânt puternic, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală.

Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Radu și Alex au alergat pe străzile din Thaichung și au făcut tot posibilul să rămână în continuare pe Drumul Comorilor. Misiunile dificile combinate cu condițiile meteorologice au transformat cursa într-o adevărată demonstrație de anduranță.

Alex și Radu, în ciuda eforturilor depuse, au ajuns pe locul trei. După o zi în care autostopul pur și simplu nu a funcționat, cei doi au ajuns la Gina pe ultimul loc. Din nefericire, ancora a fost roșie, iar drumul lor în Asia Express a luat sfârșit.

Gina Pistol, declarații în premieră despre cererea în căsătorie. Speak i-a dat inelul Ștefaniei

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Ediția din 14 aprilie de la Asia Express a marcat o premieră în istoria emisiunii. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. „Eu nu știam absolut nimic. Eu de-a lungul acestei aventuri am tot glumit și ziceam – sigur simți tu că ea este aleasa?- și uite că s-a întâmplat! Producătoarea emisiunii sigur știa, i-o fi cerut acordul! Dar eu nu știam nimic.

Când mă întâlnesc cu ei, eu nu am timp să stau de vorbă. A fost o surpriză plăcută și pentru mine. Oricum eram sigură că la un moment dat o să se întâmple și lucrul ăsta pentru că se iubesc și se potrivesc foarte mult”, spune Gina, porivit a1.ro.

Momentul cererii în căsătorie a fost vizionat și de către Smiley. “M-am emoționat”, a spus juratul PRO TV, atunci când l-a văzut pe Speak în această ipostază memorabilă.

„Răbufnirile au sens în cadrul competiției, pe sticlă poate par nepotrivite, dar acolo sunt normlae pentru că este foarte greu”, continuă Gina.

Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate echipe de la Asia Express

Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express au ajuns în marea finală deși nimeni nu le dădea nicio șansă! Pe parcursul emisunii rafale de furie i-a năpădit, iar impulsurile Addei au fost greu de stăpânit.

„Dacă Gina ne-ar mai chema în Asia Express am mai mânca vreun ou. Dacă Gina ne-ar chema am mai merge. Mi-aș face bagajele acum”, spune Cătălin.

“Mi-aș lua multă sunătoare să fiu mai calmă. Sunt probe la care am luat-o razna pentru că eu sunt o fire vulcanică și nu-mi ia mult să o iau razna”, spune Adda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI