Ce au ajuns să facă tinerii pentru abonamente la Untold sau Neversea. Au fost cozi uriașe

Ioana Bucur 14.05.2022, 23:25
Ce au ajuns să facă tinerii pentru abonamente la Untold sau Neversea. Au fost cozi uriașe

Vara se apropie, ceea ce înseamnă că iubitorii de muzică electronică au început numărătoarea inversă până la cele mai importante festivaluri de la noi din țară. Anunțul făcut de organizatori a mobilizat oamenii din 12 orașe din România. Ce au ajuns să facă tinerii pentru abonamente la Untold sau Neversea. S-au format cozi uriașe în Cluj – Napoca, a fost mobilizare de la primele ore ale dimineții.

Ce sunt invitați să facă românii pentru abonamente la Untold sau Neversea

Caravana Untold și-a început turul țării, continuând o campanie ce a devenit deja tradiție. Este vorba despre campania de donare de sânge începută în anul 2015, continuată chiar și în anii în care restricțiile impuse în contextul pandemiei nu au permis organizarea niciunui festival.

Anul acesta, organizatorii Untold au mărit miza, oferind tuturor celor care donează sânge la centrul mobil de recoltare, care va ajunge în 12 orașe din țară, un abonament cu acces pentru patru zile.

„E cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România. Am început în 2015 şi am continuat în fiecare an, chiar şi în anii în care pandemia nu ne-a permis să organizăm festivalurile.

Campania din acest an este una specială, mărim miza pentru cei care vin şi donează la caravana mobilă, iar în acest an, toţi cei care donează în caravana mobilă, în cele 12 oraşe în care vom fi prezenţi în acest an, vor primi automat un abonament, cu acces pentru patru zile”, a declarat Edy Chereji, organizator Untold-Neversea, potrivit Antena 3.

Startul campaniei de donare de sânge s-a dat la Cluj – Napoca unde, încă de la primele ore ale dimineții, sute de tineri au stat la coadă la una dintre caravanele de recoltare. Toți își doreau să îi ajute pe cei care a nevoie de transfuzii și să primească, în schimbul gestului, abonamentele promise pentru Untold sau Neversea.

Ce au ajuns să facă tinerii pentru abonamente la Untold sau Neversea. Au fost cozi uriașe
Untold 2021

Cozile au fost atât de mari încât nu toată lumea a apucat să intre în centrul de recoltare. Cei care nu au reuşit, pot dona la centrele fixe din fiecare oraş. Campania a ajuns în cel de-al șaptelea an.

Ce artiști sunt așteptați anul acesta la Neversea

În luna aprilie, organizatorii Festivalului Neversea au anunţat că Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar şi Quintino sunt artiştii care completează line-up-ul pentru mainstage, între 7 şi 10 iulie, pe The Island of Dreams.

Fanii scenelor secundare se vor bucura şi ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed şi Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno şi house. Tot aici revin în această vară şi DJ-ii români Arapu şi Cezar B2B Prâslea, precum şi DJ-ul şi producătorul britanic Jamie Jones.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...