Andra, în mijlocul scandalului dintre Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Ce a putut spune artistul despre soţia prezentatorului de la Pro TV

Ana Ionescu, Cătălin Mureșanu 24.06.2021, 09:23
Andra, în mijlocul scandalului dintre Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Ce a putut spune artistul despre soţia prezentatorului de la Pro TV

Alex Velea și Cătălin Măruță sunt protagoniștii unui scandal uriaș. Cântărețul și prezentatorul TV au ajuns la cuțite după ce Alex Velea a răbufnit și i-a transmis un mesaj dur realizatorului TV. Acum, Andra, soția lui Măruță, este prinsă la mijloc.

De ce s-au certat Alex Velea și Cătălin Măruță

Alex Velea și Antonia nu au mai suportat ca prezentatorul TV să le tot pronunțe numele și să facă glume pe seama lor în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează la Pro TV. Sătul să îi fie jignită familia și iubita, Velea a luat atitudine și i-a cerut lui Măruță să înceteze. La scurt timp, soțul Andrei a reacționat și i-a cerut scuze acestuia, însă Alex Velea nici nu vrea mai audă de el. Nu mai există nicio cale de împăcare între cei doi, deși în trecut au fost prieteni foarte apropiați.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, că la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Velea, la Antena Stars.

Andra, in mijlocul scandalului dintre Catalin Maruta si Alex Velea2
Alex Velea si Catalin Maruta au ajuns la cutite. Nu se mai inteleg deloc 

Tensiuni între Alex Velea și Cătălin Măruță încă de acum 10 ani

Se pare însă că tensiunile între Alex Velea și Cătălin Măruță persistă încă de acum 10 ani. Tot prezentatorul TV ar fi provocat atunci un scandal. Iubitul Antoniei a mărturisit că este foarte dezamăgit de atitudinea lui Măruță, în special pentru că a renunțat atât de ușor la prietenia lor.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem că o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai adăugat Alex Velea.