Ce are de gând Anamaria Prodan să facă la pensie. Declarații uimitoare

Madlen Moraru 19.06.2020, 18:07

Anamaria Prodan a declarat ce are de gând să facă la pensie. Cunoscuta impresară de fotbaliști a oferit detaliile neștiute. Chiar și pentru respectiva perioadă a vieții, soția lui Laurențiu Reghecampf are planurile făcute în cel mai mic amănunt.

Ce are de gând Anamaria Prodan să facă la pensie

Anamaria Prodan duce un trai fără griji, fiind suficientă doar o privire pe contul de Instagram al acesteia, pentru a vedea în ce lux locuiește. De asemenea, încă de la debutul pandemiei și în țara noastră, aceasta s-a retras în vila pe care o deține în Dubai, cu familia ei. Pentru că vrea să se știe asigurată și în anii de pensie, blondina face demersuri serioase chiar de pe acum.

Ce are de gând Anamaria Prodan să facă la pensie. Declarații uimitoare
Soția lui Laurențiu Reghecampf știe deja ce planuri are pentru perioada pensionării

În vârstă de 47 de ani, soția lui Laurențiu Reghecampf a dat detalii despre ce plănuiește să facă atunci când va ieși la pensie. Și în prezent o femeie de afaceri de succes, Prodanca a mărturisit cum crede că va arăta respectiva perioadă a vieții sale. Și-a făcut o oarecare idee despre acele momente, spunând și cu ce activități visează să se îndeletnicească. Și în lunile care au trecut, impresara de fotbaliști și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața ei. Astfel că, vedeta a putut fi observată și când se relaxa la marginea piscinei sale.

Declarații uimitoare

Anamaria Prodan are la activ o carieră impresionantă în lumea fotbalului. A asigurat un număr impresionant de transferuri și pare să fie înnăscută pentru lumea afacerilor. Deși nu își trădează vârsta absolut deloc, soția lui Reghe are aproape 50 de ani și se mândrește cu acest lucru. Vedeta arată și acum de invidiat, motiv pentru care nu are de gând să re retragă din activitate prea repede. Impresara a făcut totuși de curând câteva referințe la anii de pensie.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. (…)  Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe