Ce ar schimba Cristina Joia de la Pro TV la momentul în care a fost agresată. Regretele vedetei de la Visuri la cheie (Exclusiv)

Nicu Stan 01.02.2022, 20:55
Ce ar schimba Cristina Joia de la Pro TV la momentul în care a fost agresată. Regretele vedetei de la Visuri la cheie (Exclusiv)

Ce ar schimba Cristina Joia de la Pro TV la momentul în care a fost agresată.  Ziua de 7 noiembrie 2020 va rămâne în memoria Cristinei Joia, arhitectul de la „Visuri la cheie”, însă nu își va mai aminti de acel episod cu spaimă și cu indignare, datorită familiei și prietenilor care au susținut-o, dar și a medicilor specialiști care au îngrijit-o.

Cristina Joia de la Visuri la Cheie nu și-a revenit nici acum după ce a fost snopită în bătaie de o femeie. „Mi-a dat încredere că o să fiu bine din nou”

Cristina Joia, arhitectul Visuri la Cheie, nu a avut nevoie doar de consiliere psihologică, ci și de intervenții estetice pentru a-și acoperi cicatricile rămase după ce a fost lovită cu un obiect ascuțit într-un supermarket de către o altă femeie.

Abia acum, la un an și câteva luni după incident, Cristina Joia se poate privi în oglindă fără să mai vadă cicatricile pe care i le-a cauzat femeia care a fost deranjată de faptul că arhitectul „și-a permis” să ajute o femeie cu un copil în cărucior să treacă de mașina ei și la final să îi ridice un ștergător.

Arhitectul Visuri la Cheie a suferit mult in urma agresiunii
Arhitectul Visuri la Cheie a suferit mult in urma agresiunii

Cristina Joia, mulțumiri pentru medicul care a îngrijit-o

„S-a împlinit un an de când am trecut prin a doua operație la nas și vreau să mulțumesc domnului doctor Dragoș Zamfirescu pentru modul în care mi-a dat încredere că o să fiu bine din nou, pentru faptul că arăt mai mult decât decent și  cicatricea este acum doar o linie, respir foarte bine.

Operația a fost foarte complicată. După prima operație de urgență, am mai trecut printr-o operație care a durat 5 ore și ceva, pentru că a fost reconstrucție nazală”, a declarat Cristina Joia, potrivit playtech.ro.

Cristina Joia face terapie

În afară de nopțile nedormite din princina coșmarurilor și a imaginilor care îi tot veneau în minte, Cristina Joia dezvăluie că și-a învățat lecția și că în momentul de față face terapie cu un specialist pentru a înțelege mai bine cum a ajuns ea în această situație.

„O să-mi fac timp să reiau terapia pentru că ceva din energia mea poate a atras tipul acesta de comportament. Poate lecția mea nu e să-mi văd de drum când cineva are nevoie de ajutor, așa cum au făcut-o oamenii din magazin, dar să mă focusez doar pe ajutor nu și pe spiritul justițiar de salvator pentru că nu poți impune cu forța un exemplu”,  a mai  mărturisit arhitectul de la „Visuri la cheie”.

Un astfel de incident are impact și asupra familiei celui care pică victimă, precum și a apropiaților acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe