Ce ar face Sebastian Dobrincu dacă ar fi ministrul Educației pentru o zi. Schimbările drastice anunţate de milionar

Andra Daoud 25.05.2022, 18:59

Sebastian Dobrincu are planuri mari. Investitorul de la Imperiul Leilor, care și-a câștigat titulatura de cel mai tânăr milionar român, vrea să investească în educație și are câteva idei mărețe pentru a reforma sistemul. El a dezvăluit ce măsuri ar lua dacă ar fi pentru o zi ministru al Educației, dar și ce planuri concrete are pentru a ajuta copiii români să aibă acces la învățământ de calitate.

Ce ar schimba Sebastian Dobrincu în domeniul educației

Sebastian Dobrincu a plecat din România la o vârstă fragedă și a cunoscut succesul peste Ocean. Școala românească nu a reușit să îi ofere ceea ce avea nevoie, așa că adolescentul de atunci, care a fost chiar exmatriculat, a plecat în SUA pentru a-și pune în practică ideile inovatoare. A reușit să aibă succes acolo, iar recent s-a întors în România și s-a implicat în muzică, dar și într-un proiect de televiziune.

Sebastian Dobrincu i-a dat un interviu colegei sale de la Pro TV, Corina Caragea, în cadrul căruia a dezvăluit ce planuri de viitor are. Milionarul vrea să se implice în sistemul educațional și să construiască o școală pentru copiii din România. Nu ascunde însă faptul că ar reforma sistemul de învățământ din temelii dacă ar avea putere de decizie.

„Aș face foarte multe concedieri, în primul rând. Aș schimba foarte mulți oameni din funcții publice. Mă refer și la profesori. Nu știu dacă aș avea autoritatea să fac asta, dar aș schimba și multe cadre didactice. Mă preocupă foarte mult problemele din educație pentru că le-am simțit pe pielea mea. Când am terminat liceul am observat niște nereguli și mi-am propus eu că la un moment dat în viață o să mă întorc și o să încerc să repar ce m-a afectat pe mine.”, a dezvăluit Sebastian Dobrincu.

Ce ar face Sebastian Dobrincu daca ar fi ministrul Educatiei pentru o zi. Schimbarile drastice anuntate de milionar
Sebastian Dobrincu este investitor la Imperiul Leilor

Banii nu i-au adus fericirea

Faptul că a cunoscut succesul pe plan profesional la o vârstă atât de fragedă nu i-a adus însă fericirea lui Sebastian Dobrincu. Milionarul a povestit recent că, deși locuia într-o casă de lux în Los Angeles și avea, teoretic, tot ce își dorea, nu era deloc fericit, nu se regăsea și nu mai avea deloc motivație să continue. A intrat în depresie, a slăbit 17 kilograme, dar nu putea vorbi cu nimeni despre ce era în sufletul lui, pentru că toată lumea credea că are o viață perfectă.

„Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.

Mă trezeam dimineața într-o casă de 4 milioane de dolari în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a povestit el, la un moment dat, pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe