Boala cu care s-a luptat Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. „Slăbisem 17 kilograme, nu mai puteam dormi și mânca”

Andra Daoud 23.05.2022, 23:08
Boala cu care s-a luptat Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. „Slăbisem 17 kilograme, nu mai puteam dormi și mânca”

Este unul dintre cei mai tineri milionari români, a făcut o avere peste Ocean, iar acum s-a întors în România și este mentor pentru alți oameni care vor să își dezvolte o afacere. Drumul până aici nu a fost însă deloc simplu pentru Sebastian Dobrincu, iar prețul pe care afaceristul de la Imperiul Leilor l-a plătit nu a fost nici pe departe unul mic.

Boala pe care a avut-o Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu a reușit, la vârsta la care alți tineri abia își găsesc drumul în viață, să creeze un adevărat imperiu. Tânărul a plecat peste Ocean atunci când era adolescent și a dezvoltat câteva aplicații care i-au adus sume consistente în cont. Deși avea, la vârsta majoratului, lucruri la care alți tineri de vârsta lui nici nu visează, Sebastian Dobrincu nu era nici pe departe fericit.

El a povestit de curând că s-a luptat cu depresia și a suferit de o boală care l-a făcut să slăbească 17 kilograme. Faptul că a muncit din greu și avea tot ce își dorea, din punct de vedere material, a venit cu un preț: sănătatea fizică și psihică a tânărului milionar.

„Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.”, a povestit el, la un moment dat, pe internet.

Boala cu care s-a luptat Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Slabisem 17 kilograme, nu mai puteam dormi si manca
Sebastian Dobrincu a dezvaluit ca s-a luptat cu depresia

„Mă trezeam într-o casă de 4 milioane de dolari”

Faptul că era realizat pe plan profesional nu a însemnat neapărat împlinirea pentru Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a mai povestit că locuia într-o casă de lux din Los Angeles, dar nu era nici pe departe fericit. Petrecea toată ziua la plajă, însă nu găsea motivația să mai facă nimic. Laudele celor din jur îl împiedicau să spună cuiva ce era în sufletul lui, de teamă de a nu strica imaginea perfectă pe care o aveau ceilalți despre el.

„Mă trezeam dimineața într-o casă de 4 milioane de dolari în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a mai spus el.

Sebastian Dobrincu s-a întors în România în urmă cu câteva luni și a semnat cu Pro TV, pentru emisiunea Imperiul Leilor. Recent, tânărul milionar și-a cumpărat o casă în București, pentru că avea nevoie de un loc despre care să știe că îi aparține, mai ales că nu plănuiește să mai plece din țară prea curând.

Urmăriți Impact.ro și pe