Ce afaceri are Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. A ajuns să facă bani mulți în SUA

Badea Violeta, Ana Ionescu 22.09.2021, 15:46

Fosta soție a lui Crisi Borcea, Alina Vidican, o duce din ce în ce mai bine în SUA. Luna trecută, blondina s-a căsătorit cu alesul inimiii, brazilianul Claude Senhoreti, însă nu o duce rău nici pe plan financiar. Iată ce afaceri are vedeta.

Alina Vidican este mai fericită ca niciodată alături de Claude Senhoreti

De când s-a mutat în SUA, viața Alinei Vidican s-a shimbat complet. Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe milionarul brazilian Claude Senhoreti în anul 2019.

Cei doi au început o relație, chiar dacă la acel moment Claude era căsătorit. Alina și Claude au trăit o poveste de dragoste departe de ochii curioșilor și și-au anunțat logodna abia în aprilie 2021. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar brazilianul.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.”, declarat Claude Senhoreti.

Alina Vidican l-a facut sa se razgandeasca in privinta casatoriei pe Claude Senhoreti
Alina Vidican este mai fericita ca niciodata alaturi de Claude Senhoreti

Alina și Claude s-au căsătorit în august 2021

La patru luni distanță, pe 26 august, cei doi îndrăgostiți au ajuns în fața altarului și și-au jurat dragoste veșnică. Alina a strălucit în ziua nunții. Ea a ales să poarte o rochie albă, foarte decoltată și mulată pe corp.

Petrecerea a fost una de poveste, iar invitații s-au distrat pe cinste. Și de această dată, brazilianul nu s-a putut abține și a făcut publice mai multe imagini de la marele eveniment.

„Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea.

Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC”, a scris Claude pe Instagram.

Alina Vidican a devenit femeie de afaceri

Claude Senhoreti este pilot de curse și a decis cei să-și deschidă o firmă prin care să organizeze evenimente de gen. În afacere este implicată și Alina Vidican. Pe lângă organizarea unor mici competiții de raliuri, cei doi soți oferă și servicii de închiriere a mașinilor de lux.

Printre modelele pe care le pot pune la dispoziție clienților se numără: Ferrari și Lamborghini, iar prețurile nu sunt deloc de neglijat. O plimbare cu o astfel de mașină poate costa chiar și 150 de dolari.

 

colaj Foto : Tomulescu Narcisa

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...