Ce aduce Luna plină din 24 iulie pentru zodii. Schimbarea aşteptată de mulţi nativi, pe cale să aibă loc

Astrolog Roxana Lușneac 21.07.2021, 20:38

Luna plină din 24 iulie aduce aspecte deosebite, mai ales că se întâmplă într-o constelație puternic influențată de divinitate – Uttara Ashadha. Aceasta scoate în evidență gândirea pozitivă, ideile progresiste și pune preț pe spiritul uman.

Obstacolele de până acum dispar

Obstacolele care până acum ne stăteau în cale dispar pentru că reușim să găsim soluții. Atât în această zi de 24, cât și în săptămâna următoare, avem șansa oferită de Univers să facem pace cu trecutul,  să eliberăm fricile și să  găsim curajul necesar pentru a merge mai departe.

Conexiunea cu divinitatea este mai ușor de atins prin prisma rugăciunilor, a meditației, a viselor și a presimțirilor. Puterea divină vrea să-și facă simțită prezența pentru a ne asigura că nu suntem singuri. Important este să nu fim ignoranți, pentru că doar fiind conștienți vom dizolva blocajele și energia negativă, lăsând loc puterii personale și oportunităților.

Roxana Lușneac, despre ce aduce Luna plină din 24 iulie pentru zodii
Roxana Lușneac, despre ce aduce Luna plină din 24 iulie pentru zodii

Ce efect are Luna plină pentru persoanele cu inima frântă

Această Lună plină aduce alinare, stamină și optimism acelor persoane care au inima frântă, care au pierdut pe cineva drag curând. A venit momentul să se gândească la următorul pas pe care trebuie să-l facă în viață lor.

Dacă vrem să pornim la un nou drum în carieră, în viața personală, acest aspect ne ajută să ne curățăm calea de energii negative și să ne asigurăm că temelia construită în prezent este una puternică.

Este momentul să lăsăm durerea, frustrarea, blocajele trecutului și să ne adaptăm transformării prin care am trecut cu toții. Dacă aveți anumite dorințe pe care vreți să le obțineți de la Univers, zilele de 22 și 23 iulie sunt prielnice rugăciunilor și ritualurilor de curățare energetică. Fie că e vorba de o baie cu sare sau ritualuri în funcție de harta astrologică personală, toate pot fi utilizate acum ca o unealtă pentru a atrage ce ne dorim. Nu uitați, totul are o consecință pe termen lung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI