Ce a spus Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, după ce s-a spus că ar fi oferit mită electorală. Reacție surprinzătoare

Stan Filon 27.09.2020, 19:22
Ce a spus Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia, după ce s-a spus că ar fi oferit mită electorală. Reacție surprinzătoare

Omul de afaceri Mohammad Murad a răbufnit pe Facebook, chiar în ziua alegerilor locale 2020, după ce a intrat în conflict cu polițiștii din Mangalia, orașul unde candidează pentru funcția de primar! În mass-media au apărut informații care spuneau că oamenii săi ar fi fost surprinși în flagrant în timp ce dădeau mită electorală.

Mohammad Murad, reacție după scandalul cu poliția din ziua alegerilor locale 2020

Din informațiile apărute, oamenii milionarului ar fi refuzat să-i lase pe oamenii legii să percheziționeze mașinile în care se aflau, iar milionarul ajuns și el la fața locului ar fi refuzat la rândul său să permită percheziția mașinii sale.

La câteva ore, milionarul a făcut un live pe Facebook prin care a venit cu câteva explicații, dar și foarte multe acuzații. Omul de afaceri spune că totul a fost înscenat de sus și a acuzat că în Mangalia este o adevărată mafie, care nu se lasă îndepărtată foarte ușor nici la alegerile locale 2020.

Omul de afaceri spune că ordinul a venit de sus

„Este o comandă de la vârf. cred eu. De ce unii au dreptul de a sărăcit un oraș întreg și când vine o altă echipă care coagulează toate partidele pentru Mangalia încep aceste acuzații.. Mi se pare foarte trist și vreau să îndemn toți mangalioții să iasă la vot”, a transmis Mohammad Murad, prin intermediul unui mesaj video.

Scandalul a izbucnit pe o stradă din Mangalia, acolo unde un membru al staff-ului de campanie al candidatului Mohammad Murad a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției. Totul a început în momentul în care polițiștii au fost sesizați că bărbatul ar fi împărțit sume de bani oamenilor de pe stradă.

Atunci când acesta a fost tras pe dreapta, a refuzat să îi lase pe agenți să îi percheziționeze mașina, iar în scurt timp, în zonă a ajuns și Mohammad Murad. Scandalul a continuat, iar candidatul la Primăria Mangalia i-a îndemnat pe polițiști să spargă mașina pentru a o putea percheziționa.

”În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”, precizează comunicatul oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...