Cum au ajuns să se despartă Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. ”Hai să o luăm pe alt drum”

Ioana Bucur 16.06.2021, 20:51
Cum au ajuns să se despartă Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. ”Hai să o luăm pe alt drum”

Cum au ajuns să se despartă Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Vedeta a explicat de ce au decis să pună punct relației, chiar dacă mulți se așteptau să îi vadă, în viitorul apropiat, în fața altarului.

Cum au ajuns să se despartă Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec

Adriana Bahmuțeanu nu are noroc în dragoste. În momentul în care mulți se așteptau să sărbătorească logodna ei cu iubitul grec, vedeta a venit cu un alt anunț: despărțirea. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a dezvăluit că a venit momentul ca ea și Nikos Papadopoulos să pornească pe drumuri separate. Jurnalista a precizat că despărțirea a fost de comun acord și că sunt legați în continuare de o prietenie frumoasă:

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…

Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Vedeta susține că, deocamdată, au luat doar o pauză de la relație. Cu toate astea, Adriana a dat de înțeles că au existat motive clare de nemulțumire în cuplu și că nu au mai reușit să se înțeleagă. Tocmai de aceea, a adăugat, cea mai bună soluție a fost separarea:

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a aăugat vedeta.

Cum au ajuns să se despartă Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec
Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, împreună, pentru copii

Afaceristul a luat foc în momentul în care a aflat că instanţa îl obligă să petreacă, de ziua copiilor săi, împreună cu fosta soţie, Adriana Bahmuţeanu.

„Eu nu am ce căuta, în ruptul capului, la ea acasă, la fosta mea soţie. Iar în ceea ce o priveşte nu va putea intra pe proprietatea mea decât cu mandat judecătoresc. Şi nu glumesc deloc, să ştiţi”, ne-a spus el, pentru impact.ro, referitor la ordonanţa preşedinţiale prin care instanţa îi pune în vedere să fie în compania fostei sale soţii, de două ori pe an.

Citește aici ce a avut de spus Silviu Prigoană despre decizia instanței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...