Ce a putut spune Ștefan Bănică Jr. despre Raed Arafat. Porecla dată şefului DSU de către artist va deveni virală

Iancu Andreea, Adriana Olaru 31.12.2021, 16:36
Ce a putut spune Ștefan Bănică Jr. despre Raed Arafat. Porecla dată şefului DSU de către artist va deveni virală

Înainte de pandemie, nu exista Crăciun fără celebrele concerte ale lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului. Pentru că nici anul acesta nu au putut fi organizate aceste evenimente, artistul a ales să pregătească un spectacol televizat, la care tot publicul din România a avut acces. Însă nemulțumirea cântărețului a fost totuși remarcat din discursul său. Ștefan Bănică Jr. a avut un mod neașteptat de a-l denumi pe șeful DSU, Raed Arafat, căruia i-a dat o poreclă. Artistul a fost extrem de dur.

Ștefan Bănică Jr., cuvinte dure despre Raed Arafat. Care e porecla dată șefului DSU

Pentru al doilea an consecutiv, Ștefan Bănică Jr. nu și-a putut susține concertele de la Sala Palatului din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Artistul a filmat totuși un spectacol pentru televiziune, astfel încât fanii să se bucure totuși de piesele sale. Dincolo de show-ul făcut de juratul X Factor, Ștefan Bănică Jr. a avut un discurs acid, în care șeful DSU, Raed Arafat, a primit o poreclă neașteptată din partea artistului.

Cântărețul a vorbit cu subînțeles despre spiritul Crăciunului și personajul negativ, „Grinch”, care a furat magia sărbătorilor prin restricțiile impuse. Ștefan Bănică Jr. nu a pronunțat numele lui Raed Arafat, însă a lăsat să se înțeleagă că șeful DSU este vinovat pentru modul în care românii trăiesc și în acest an sărbătorile de iarnă.

Povestea spune că, anul trecut, Grinch a încercat să fure spiritul Crăciunului. Și Sala Palatului! Mă rog, cu Sala chiar i-a reușit! Dar, anul ăsta, a fost un adevărat domn și a furat doar între 50% și 70% din capacitate. E, și ce?! Spiritul Crăciunului merge înainte. Lăsând povestea la o parte, vreau să vă spun că, în realitate, cu toții știm cine e hoțul adevărat. Dar, ca să păstrăm povestea, să-i spunem doar așa: Grinch!, a spus Ștefan Bănică chiar la începutul concertului difuzat de Antena 1.

Artistul, în conflict cu Florin Salam. Cum a ajuns vedeta Antenei 1 să se certe cu manelistul

Fanii emisiunii X Factor își amintesc cu siguranță sezonul trecut al show-ului de talente, în care Adrian Petrache, concurentul Loredanei, ar fi trebuit să susțină un moment special alături de Florin Salam, unchiul său. Deși artistul a luat parte la repetiții, în momentul filmărilor acesta nu a mai apărut. Dincolo de uimirea tuturor, cel care a izbucnit a fost Ștefan Bănică Jr.

Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana), a remarcat juratul X Factor.

Ștefan Bănică Jr. despre Raed Arafat. Ce poreclă a primit șeful DSU de la artist
Florin Salam, alături de Adrian Petrache

La un an distanță de la acest eveniment, Florin Salam și Loredana s-au întâlnit la petrecerea organizată de Delia pentru soțul ei, Răzvan Munteanu. Celebrul manelist a susținut un recital pentru toți invitații, însă a reacționat la remarca făcută de Bănică Jr. Cântărețul de muzică de petrecere ar fi fost deranjat după ce a aflat că Ștefan a avut mai multe comentarii acide la adresa sa, potrivit jurnaliștilor Cancan. Astfel, într-un live pe Facebook, Florin Salam i-a oferit o replică lui Bănică.

Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul, a fost mesajul manelistului.

Se pare, deci, că Ștefan Bănică Jr. încheie acest an în tensiune cu două personalități din România, atât Raed Arafat, cât și Florin Salam având parte de critici dure din partea artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...