Ce a putut spune Mihai Bobonete despre Andra și Andi Moisescu, colegii de la RAT: „Așa suflete triste? Ce plângeau” VIDEO

Corina Oprea 14.06.2023, 22:51
Ce a putut spune Mihai Bobonete despre Andra și Andi Moisescu, colegii de la RAT: „Așa suflete triste? Ce plângeau” VIDEO

Mihai Bobonete rupe tăcerea! Actorul a făcut declarații impresionante despre foștii lui colegi de la Românii au talent, care au uimit pe toată lumea! Ce a putut să spună actorul despre Andra și Andi Moisescu, după ce a ieșit din echipă. Ce a spus o altă vedetă despre Florin Călinescu întrece orice imaginație!

Florin Călinescu, un personaj de temut?

În cadrul podcastului realizat de Andi Moisescu s-au făcut dezvăluiri interesante. Dragoș Bucur, și el jurat la Românii au talent, a abordat un subiect extrem de sensibil și a vorbit despre Florin Călinescu. Deși nu a precizat direct numele celebrului actor, acesta a dat de înțeles că situația povestită este de pe vremea când acesta era la emisiunea de talente.

Dragoș Bucur a mărturisit că, înainte de a intra în echipa RAT, auzise lucruri neplăcute, cum că jurații ar fi sensibili și ar trebui să se poarte cu mănuși cu ei. Se pare, însă, că a dat aici peste oameni buni, care i-au permis să facă glume și l-au ajutat să se adapteze rapid în acest proiect. Singurul la care ar fi trebuit să fie atent era Călinescu, dar nu au mai apucat să interacționeze.

„Asta a fost de fapt teama mea, că dau de niște scorțoși din ăia, dacă zici două glume, gata, s-a terminat, se oprește filmarea. Auzisem și poveștile cu ăia care au plecat. Faptul că am putut să fac glume, decente, din prima, că ne-am permis lucrurile astea, pentru mine a însemnat foarte mult.

Adică tu vrei să-mi zici mie că până să venim noi se puteau face orice fel de glume. La televizor, mai ales când sunt mai mulți oameni, nu prea se fac glume. Mulți spun că au o imagine de protejat și nu poți să vii să-mi zici tu mie că fac o emisiune cu casele, în care plânge lumea”, a spus Dragoș Bucur, în cadrul podcast-ul realizat de Andi Moisescu.

 

Mihai Bobonete, părere sinceră despre Andra și Andi

Mihai Bobonete este cu adevărat un personaj. Celebrul actor și jurat la Românii au talent face furori cu fiecare apariție și este plin de umor. Cu aceste calități reușește să își facă celebru și podcastul de pe YouTube, unde vorbește despre cele mai interesante și controversate subiecte.

Tot în cadrul unui podcast a vorbit și despre foștii săi colegi de la RAT și a dezvăluit un aspect mai puțin știut despre ei. Celeburul actor nu s-a ferit și a spus lucrurilor pe nume direct. El a mărturisit că Andra și Andi Moisescu sunt extrem de triști și, chiar dacă pozau în persoane pline de viață, cu zâmbetul pe buze, în sufletul lor s-ar fi ascuns o mare tristețe.

„Așa mi s-a părut mie Andi cu Andra, atunci când era Călinescu acolo. Când am ajuns acolo asta am vrut să zic: Așa frumușei și totuși așa suflete triste? Atât de buni, arătau impecabil, erau la masa aia, a început show-ul, frumoși și totuși pe interiorul lor ce traume ascundeau, ce plângeau în batistă când apărea câte un copil”, a spus Mihai Bobonete în cadrul aceluiași podcast.

Urmăriți Impact.ro și pe