Ce a putut spune Andra despre Dani Oțil şi Mihaela Rădulescu. Abia acum s-a aflat: „Au fost răutăți”

Badea Violeta 12.02.2022, 07:49

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Deși relația lor a fost criticată de mulți în termeni duri și nimeni nu le dădea nicio șansă, cei doi s-au iubit timp de șase ani. Recent, îndrăgitul prezentator de la Neatza a vorbit despre răutățile pe care le-a auzit despre el și fosta lui parteneră de viață, în timpul în care formau un cuplu. Iată ce a putut spune Andra despre cele două vedete!

Ce a spus Andra despre relația lui Dani Oțil cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani. Relația lor a fost intens mediatizată din cauza notorietății celor doi, dar și a diferenței de vârstă de 12 ani. De asemenea, mulți spuneau că nici din punct de vedere al aspectului fizic nu se potrivesc, matinalul fiind mai scund decât partenera sa.

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, prezentatorul TV a dezvăluit că nici Andra nu avea o părere prea bună despre relația lor. Acesta a povestit că, la un moment dat, el și Mihaela s-au întâlnit, întâmplător, la un restaurant cu soții Măruță. Inițial, cei patru păreau că se bucură că se văd. Ulterior, Dani și iubita lui de la acea vreme au aflat ce părere avea, de fapt, Andra despre relația lor.

„Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe.”, a glumit Dani Oțil.

Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși! Aștia nu știau că sunt în baie și că-i aud. Prima remarcă a fost: Bă, dar Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul.”, a dezvăluit Dani Oțil la podcastul lui Radu Țibulcă.

Dani Otil

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Dani Oțil

După o relație de șase ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil și-au refăcut viața, fiecare cu altcineva. Recent, diva de la Monaco a vorbit despre povestea de iubire pe care a avut-o cu prezentatorul tv. Printre altele, vedeta a dezvăluit și ce anume nu a mers în relația lor.

„Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie.

La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”, spunea Mihaela Rădulescu pentru Viva.

În prezent, vedeta se iubește cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, cu care are și un copil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...