Ce a putut să-i aducă un concurent Andrei la Românii au Talent. Colegii ei au rămas mască

Ana Anitoiu, Anca Manolica 29.03.2021, 20:37
Ce a putut să-i aducă un concurent Andrei la Românii au Talent. Colegii ei au rămas mască

Andra și colegii ei sunt obișnuiți să aibă parte de surprize la ”Românii au Talent”. Totuși, toți patru au rămas mască, în ediția de luni, 29 martie, a emisiunii, când au văzut ce a putut să-i aducă un concurent cântăreței.

Ce a putut să-i aducă un concurent Andrei la Românii Au Talent

Cu mult zel, Arun Durancea, un bărbat de etnie romă, în vârstă de 40 de ani, din Tecuci, județul Galați, a venit la ”Românii au Talent” hotărât să se remarce cumva. Ca să se asigure că va ieși în evidență, indiferent de impresiile referitoare la momentul lui, concurentul i-a adus Andrei un ”nou buchet de flori”. Mai exact, o legătură de pătrunjel.

Concurentul a încercat să cânte ”Trec țiganii, trec”, dar n-a lăsat o impresie bună cu interpretarea lui. Totuși, cu cadoul pentru Andra a reușit să se facă remarcat. ”Este un nou buchet de flori. Un pătrunjel făcut de Coana Mița din Tecuci. Este o mică atenție pentru Andra”, a spus el, înainte ca Pavel Bartoș să ia ”buchetul”. Surprinsă, cântăreața i-a mulțumit. În ciuda momentului pe care l-a prezentat pe scena emisiunii, Arun s-a ales cu un ”Da”.

Ce a putut sa-i aduca un concurent Andrei la Romanii Au Talent
Arun Durancea, la ”Romanii au Talent”

Florin Călinescu: ”Am crezut că e costum de internat de la Obregia”

Ca de obicei, Florin Călinescu nu și-a ascuns părerea. Juratul a spus exact ce a gândit despre costumația concurentului, care a venit cu o bonetă de chef improvizată, fără legătură cu momentul lui, ci doar cu ”pasiunea lui” pentru a găti. ”Am crezut că e costum de internat de la Obregia”, a spus el.

”Sunteți foarte simpatic. Cu cântatul n-a fost așa bine, dar sunteți foarte simpatic”, i-a spus Smiley, care a glumit că nu va merge niciodată singur prin Tecuci. ”Te-ai simțit foarte bine pe scenă. Cât despre cum ai cântat… Nu ai vorbim despre asta”, a spus și Alexandra Dinu. ”Ca să îi încurc pe colegii mei, eu îți dau un da. Eu m-am scos. Pot să trec cu fruntea sus și pe bicicleta prin Tecuci”, a spus și Florin Călinescu, cu ironie.

Florin Călinescu, poveste de viață emoționantă

Într-o ediție anterioară a emisiunii ”Românii au Talent”, Florin Călinescu a povestit un episod emoționant din familia lui. Juratul a spus că bunicul lui a murit în război, la Stalingrad, și că nu i-au fost aduse rămășițele acasă.

“Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă. Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a povestit Florin Călinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...