Ce a păţit o videochat-istă din Iaşi după ce a şantajat pentru bani un francez. Decizia bizară a judecătorilor

Badea Violeta 05.11.2021, 16:40
Ce a păţit o videochat-istă din Iaşi după ce a şantajat pentru bani un francez. Decizia bizară a judecătorilor

O videochat-istă din Iaşi a șantajat pentru bani un francez cu fotografii şi înregistrări video deocheate. După doi ani de amenințări, bărbatul a luat decizia de a se adresa autorităților. Iată ce pedeapsă a primit românca.

Un francez a fost șantajat de o videochat-istă din Iași

O videochat-istă din Iași, pe nume Iulia Ciuraru, a reușit să păcălească și să șantajeze pentru bani un cetățean francez, în vârstă de 35 de ani. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe o rețea de socializare.

Timp de un an şi jumătate, românca și francezul au purtat diverse conversații explicit sexuale pe WhatsApp şi Skype, iar uneori bărbatul se afișa în ipostaze indecente.

Videochat-istă din Iași a profitat de naivitatea bărbatului și a început să-l șantajeze pentru bani. În anul 2019, Iulia Ciuraru a luat legătura cu bărbatul și l-a amenințat că-i va trimite imaginile și înregistrările video tatălui şi unei prietene a bărbatului dacă acesta nu-i trimite 300 de euro. Femeia nu s-a oprit aici și a continuat să-i ceară alți bani.

„Ştiu ce am promis, însă pentru tine 200 nu înseamnă nimic… deci vreau să înţelegi că am nevoie de 200 în plus, pentru că sunt într-o mare încurcătură şi pun pariu că nu ai vrea să fii şi tu… încerc să fiu drăguţă, însă dacă nu îmi rezolv problema mă voi super supăra şi voi vorbi cu toată lumea”, i-a scris femeia francezului, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Un francez a fost santajat de o videochat-ista din Iasi
Un francez a fost santajat de o videochat-ista din Iasi

Ce decizie au luat judecătorii

Sătul să fie șantajat, bărbatul a decis să se adreseze autorităților. Francezul a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat și a adus câteva dovezi. În primă instanță, magistrații Judecătoriei au dat vina și pe bărbat, fiindcă a trimis de bunăvoie acele fotografii și filmări.

De asemenea, judecătorii Curții de Apel nu au rămas impresionați de acest caz și au respins cererea ca tânăra să plătească cheltuielile de judecată. Totuși, autoritățile au luat o decizie bizară. Femeia nu va mai avea voie să-și practice meseria timp de doi ani de zile. În plus, aceasta a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...