Ce a pățit Mădălina Ghenea la festivalul de film de la Veneția. Românca a avut puterea să facă haz de necaz

Anca Manolica 06.09.2022, 10:42

Prezentă zilele acestea la Festivalul de Film de la Veneția, Mădălina Ghenea a avut parte de un incident neplăcut. Iată ce a pățit înainte de a pășit pe covorul roșu al marelui eveniment. A povestit totul pe rețelele sociale, având chiar puterea de a face haz de necaz.

Ce a pățit Mădălina Ghenea, chiar înainte de a păși pe covorul roșu

Mădălina Ghenea a strălucit, ca de fiecare dată, și la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneția. Superba actriță a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, din dantelă, care a atras toate privirile în timp ce pășea pe covorul roșu. Dar vedeta a avut parte și de un moment mai puțin plăcut, înainte de a se prezenta în fața fotografilor.

Aceasta a povestit pe pagina sa de Instagram ce i s-a întâmplat chiar înainte de a păși pe covorul roșu. Modelul a povestit cum a fost mușcată de o insectă chiar de frunte, însă echipa sa a reacționat cu promptitudine, reușind să îi schime extrem de rapid coafura. Mădălina Ghenea și-a continuat ulterior treaba, ca o adevărată profesionistă.

„Lady Bean s-a întors la Veneția, o insectă m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și @saidada a reușit să o acopere cu părul meu.

Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna și pot spune ca nu ma simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o diva @tizianarocca @vicoolyasaida Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeti că merit să fiu aici? Mulțumesc!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia ediția 2022 / foto Instagram
Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia ediția 2022 / foto Instagram

Anul trecut a avut parte de un alt incident nefericit

Nici ediția de anul trecut nu a fost lipsită de peripeții. Modelul şi actriţa originară din Slatina a luat parte la gala pentru decernarea premiilor Kineo, acordate de public, având parte de un alt incident care a fost pus pe seama emoțiilor și stângăciei.

Mădălina Ghenea a scăpat pe scenă trofeul primit și s-a amuzat copios pe seama acestui eveniment. Pe contul său de Instagram, vedeta s-a comparat cu Mister Bean și a dezvăluit că, de fel, este o fire foarte stângace

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...