Ce a pățit Liviu Dragnea, când a vrut să voteze. A ieșit totul la iveală

Liviu Dragnea, plângere penală după alegeri

Liviu Dragnea, care își execută pedeapsa la penitenciarul Rahova, acuză că i s-a interzis ilegal să-și exprime votul atât în turul întâi cât și în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. În acest sens, fostul lider PSD, a făcut cu ajutorul avocatei sale o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea acuză că a fost oprit ilegal să voteze. Fostul lider PSD a depus plânfere penală

Liviu Dragnea acuză că i s-a interzis ilegal dreptul de a vota

Liviu Dragnea acuză că i s-a interzis ilegal dreptul de a vota

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, fostul lider social-democrat a depus, prin intermediul avocatului său, o plângere la Parchetul Sectorului 5, în care acuză încălcarea dreptului la vot atât la primul tur de scrutin, cât și la cel din 24 noiembrie pentru alegerea șefului statului.

Liviu Dragnea spune că membrii secției de vot care au venit cu urna mobilă la penitenciar nu i-au dat voie să voteze, deoarece în sistemul electronic al Autorității Electorale, în dreptul numelui său apare interdicția exercitării drepturilor electorale. Însă, avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, explică că acesta nu are interdicție din partea instanţei de a vota.

„Deocamdată nu știm cine i-a interzis în mod direct și clar. Când s-a prezentat la locul destinat votării i s-a transmis că pe tableta respectivă figurează cu acest drept ridicat.

Dânsul a demonstrat faptul că nu i-a fost interzis dreptul de a alege. Nu are dreptul de a fi ales într-o funcție publică. I s-a spus că figurează cu interdicția respectivă și nu a putut vota.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI