Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. Nu i-a venit să creadă: ‘M-am crucit’

Ana-Maria Tudor 24.08.2023, 14:56
Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket. Nu i-a venit să creadă: ‘M-am crucit’

Ziua Lidiei Buble a debutat cu o întâmplare neașteptată. Astfel, celebra artista a trăit un moment surprinzător într-un magazin, atunci când a ales să ofere locul său la rând unei mame care avea un copil în cărucior. Totuși, reacția acestei femei a lăsat-o pe cântăreață cu o senzație neplăcută.

Lidia Buble a stârnit repulsia unei mămici

Cântăreața atrage atenția oriunde merge și a demonstrat că nu adoptă un comportament tipic celebrităților. Ei bine, recent, Lidia chiar a dorit să ofere o mică mână de ajutor unei femei care aștepta în spatele ei la coadă într-un magazin.

Cu toate acestea, conform spuselor artistei femeia nu a arătat nicio urmă de apreciere față de gestul Lidiei Buble.

După ce a remarcat prezența mamei cu copilul și căruciorul, cântăreața a decis să abordeze subiectul cu bune intenții și a întrebat-o dacă ar vrea să îi cedeze locul la rând, întrucât era evident că aceasta avea mai multă nevoie de el.

Însă, femeia nu a dat semne că ar fi fost recunoscătoare pentru oferta artistei. Mai mult, reacția ei a părut chiar una destul de deranjantă.

Ei bine, mămică a privit-o pe artista disprețuitor și, fără a ezita, s-a strecurat înaintea ei. Deși nu și-a exprimat recunoștința în urma gestului de bunăvoință. Astfel, femeia nu a respins oferta și a ocupat rapid poziția din fața artistei.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble și Horațiu Nicolau? Detaliul care a atras atenția tuturor

În urma acestui incident, Lidia Buble a transmis un comentariu tăios, exprimând surprinderea sa neplăcută față de situația care a avut loc.

Ce mesaj a postat artista

Cu o comunitate de fani considerabilă pe platformele online, Lidia Buble a simțit nevoia să împărtășească incidentul neplăcut. Cu toate că beneficiază de susținerea frecventă a urmăritorilor săi, cântăreața a considerat important să îi țină la curent cu o situație surprinzătoare în care a fost protagonistă.

Vezi și: Cine este Horațiu Nicolau. Ar fi cerut-o de soție pe Lidia Buble la Veneția, iar vedeta a acceptat

”De ce este toată lumea atât de nervoasă și de supărată pe viață?! Eu așa ceva nu am văzut. Am fost acum până la un supermarket să iau ceva și în spatele meu era o doamnă cu un cărucior și un copil de mână.

O doamnă la vreo 50 și ceva de ani. Am rugat-o frumos să treacă ea înaintea mea, că așa e frumos să o las înainte, mai ales că era cu copil. Mi-a tras o privire atât de urâtă, a trecut pe lângă mine cu copilul și s-a șters. Doamne, mie nu îmi venea să cred.

M-am crucit. Eu vreau să îți fac un bine și tu te uiți la mine de parcă aș fi vrut să îți iau pâinea de la gură. Reveniți-vă și încercați să vă bucurați de viață”, a spus Lidia Buble, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe