Ce a pățit Larisa Iordache din cauza celor de la Antena 1. „Am avut așteptări destul de mari”

Badea Violeta 07.01.2023, 09:13

Medaliată la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, Larisa Iordache a fost, fără îndoială, una dintre cele mai bune gimnaste din țara noastră. În vârstă de 26 de ani, concurenta de la America Express a renunțat să mai practice acest sport din cauza numeroaselor accidentări pe care le-a suferit pe parcursul carierei. Acum, aceasta este antrenoare și, în plus, a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality show din România. Iată ce a pățit fosta gimnastă din cauza celor de la Antena 1!

Larisa Iordache povestește prin ce a trecut la Antena 1

Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, s-a retras din gimnastică la sfârșitul anului 2021, din cauza numeroaselor accidentări pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

În prezent, aceasta este antrenoare și a revenit în atenția fanilor săi datorită participării la America Express. În cadrul show-ului, sportiva face echipă cu fosta campioană europeană și medaliată cu bronz la Olimpiada de la Londra din 2012, Diana Bulimar.

De curând, Larisa Iordache a povestit despre experiența pe care a trăit-o la show-ul de televiziune de la Antena 1. Fosta gimanstă a recunoscut că proiectul de la Antena 1 a reușit să ia prin surprindere și să o pună în dificultate.

„Mentalitatea de gimnast e următoarea: dacă vei face tot ce-ți stă în putință, vei câștiga!”, a spus Larisa Iordache.

„Cred că adrenalina de-aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică, pentru că acolo eram antrenate să facem, de exemplu, un program de un minut și jumătate cu lucruri exersate, în schimb, aici totul e o necunoscută”, a precizat și partenera sa de echipă, Diana Bulimar.

Citește și Cum s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express. „Eu mă întorc cu spatele și plec”!

Larisa Iordache si Diana Bulimar 1
Larisa Iordache si Diana Bulimar 

„Am crezut c-o să fie mult mai ușor”

Colega Larisei Iordache, Diana Bulmar, povestete, de asemenea, că cele două au fost nevoie să stea și câte două ore în soare la autostop, lucru care le-a scos din minţi.

„Am stat și câte două ore în soare la autostop și da, am avut și căderi nervoase. Dar am avut și zile bune, în care a mers totul ca uns și am luat mașină după mașină”, a mărturisit fosta gimnastă.

„Am crezut c-o să fie mult mai ușor, însă America Express ne-a surprins, pentru că sunt foarte multe misiuni care trebuie rezolvate foarte rapid. Și e destul de greu, pentru că nu știi ce va urma și atunci poți avea momente în care să te pierzi.

Cred că am avut așteptări destul de mari de la noi, fără să știm despre ce e vorba, de fapt. Ne-a șocat această experiență. De la autostop la căutarea cazării și lipsa mâncării”, a adăugat și Larisa Iordache.

America Express va debuta pe data de 15 ianuarie la Antena 1, de la ora 20:00. Totodată, show-ul va fi difuzat și în zilele de luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Citește și Pericolul la care au fost expuse Andreea Bălan și Andreea Antonescu în America Express. „Ne îndrumau să mergem direct la poliție”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...