Ce a pățit Ilinca Vandici după ce a spus că nu-și trimite bărbatul la cumpărături în Mega. „La asta chiar nu mă așteptam”

Iancu Andreea 05.05.2022, 12:10

Ilinca Vandici a reușit să stârnească un val de reacții din partea internauților, după ce a făcut o serie de declarații controversate în cadrul unor apariții la podcast. Gazda emisiunii „Bravo ai stil!” de la Kanal D a rămas însă uimită de reacțiile urmăritorilor săi. Ilinca Vandici a recunoscut recent ce a pățit după ce a spus că nu își trimite bărbatul la cumpărături în Mega.

Ce i s-a întâmplat Ilincăi Vandici după declarațiile controversate despre relația cu soțul său

Este o femeie frumoasă, care s-a remarcat în ultimii ani datorită colaborării cu postul Kanal D, unde prezintă una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune, show-ul „Bravo, ai stil!”. Ilinca Vandici este totodată o familistă convinsă, dedicându-și restul timpului său celor dragi, soțului său Andrei Neacșu și micuțului lor Zian. Pentru că și-a dorit să se apropie de publicul său, vedeta a ales să participe la diferite podcasturi, unde a făcut dezvăluiri neașteptate.

Declarațiile recente ale Ilincăi Vandici despre viața de familie au stârnit reacții din partea internauților, care le-au considerat total nepotrivite vremurilor actuale. După ce Ilinca Vandici a declarat că nu își trimite soțul la Mega, la cumpărături, pentru că ea este de părere că un bărbat nu ar trebui să fie în această postură, internetul a explodat. După întregul scandal care s-a iscat, vedeta de la Kanal D a decis să facă lumină și să explice exprimarea sa.

Ilinca Vandici, despre ce a pățit după scandalul izbuncit pe internet
Ilinca Vandici, despre ce a pățit după scandalul izbuncit pe internet

„Toate declarațiile mele au fost făcută cu bună credință”

După ce a analizat cu atenție declarațiile sale și a urmărit reacțiile celor din jur, Ilinca Vandici a ales să dea explicații pentru a clarifica situația. Astfel, prezentatoarea de la Kanal D a ținut să precizeze că tot ceea ce a afirmat a fost spus din suflet, cu sinceritate. În plus, gazda „Bravo, ai stil!” a apreciat că declarațiile sale au fost scoase din context.

„Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate la ultimele mele apariții au fost atât de personale încât cu siguranță nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele, iată, au generat o alegere neinspirată a cuvintelor.

Însă toate declarațiile mele au fost făcută cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să exprim reguli sau să expun reguli și, în niciun caz, nu mi-am propus să jignesc pe cineva. Îmi dau seama că în ultima perioadă nu am reușit să comunic și să transmit cât mai clar ce simțeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Însă, mă întristează foarte tare că parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea, sunt cei care ajung să facă bullying.”, și-a început declarația Ilinca Vandici.

Care este, de fapt, relația dintre Ilinca Vandici și soțul său

Ilinca Vandici este căsătorită din 2017 cu Andrei Neacșu, cei doi având împreună un fiu, pe micuțul Zian. După declarațiile făcute recent, internauții au considerat nepotrivită relația celor doi, după ce Ilinca a dezvăluit că ea nu își trimite soțul la cumpărături la Mega. În mesajul său recent, vedeta de la Kanal D a menționat faptul că fiecare familie ar trebui să funcționeze în baza propriilor reguli, ce nu trebuie aplicate de toată lumea.

În plus, Ilinca Vandici a precizat că fiecare dintre soți se ocupă de diferite activități, pentru a îmbina cariera cu viața de familie, explicând deci că și Andrei se implică în sarcinile casnice. Contribuția la echilibrul familiei aparține așadar amândurora. Ilinca a punctat însă că unele activități, precum cumpărăturile, reprezintă o sarcină pe care doar ea o are, oferind o explicație simplă.

„Relația mea cu Andrei, cu soțul meu, e o relație cât se poate de normală, în care ne iubim, ne respectăm, o relație pe care efectiv o construim în fiecare zi. Iar într-o familie, membrii ei își fac propriile reguli astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie în permanență o echipă. Același lucru se întâmplă și la noi. Ne împărțim sarcinile astfel încât să ne putem dezvolta viața profesională în armonie cu cea personală, care să contribuie cu drag la binele familiei.

Avem zilnic activități cu copilul atât împreună cât și separat. Eu mă ocup de cumpărături pentru că, da, eu știu ce avem nevoie în casă. Eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac aceste lucruri și multe altele cu bucurie pentru că îmi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea. Este vorba doar despre o alegere personală. Nu există un adevăr universal valabil, o carte după care să ne trăim viețile și după care să ne comportăm în propriile noastre familii.”, a mai explicat vedeta de la Kanal D pe Youtube.

Ilinca Vandici și soțul său, Andrei Neacșu, sunt în general persoane extrem de discrete, partenerul vedetei obișnuind să se țină departe de lumina reflectoarelor. Partenerul de viață al prezentatoarei activează în sectorul imobiliar și este cunoscut pentru practicarea kickboxing-ului, fiind luptător MMA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...