Ce a pățit Alex Bodi după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. ”Nu știu cum s-a întâmplat asta”

Elena Avramescu 09.09.2020, 17:21
Ce a pățit Alex Bodi după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. ”Nu știu cum s-a întâmplat asta”

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, au apărut multe zvonuri legate de Alex Bodi, semn că acesta nu suferă după blondină, ci își trăiește viața la maxim. În urmă cu scurt timp s-a scris că acesta se afla la Monaco în prezența unei domnișoare extrem de sexy, iar acum Spynews a aflat unde se află, de fapt, și în compania cui.

Ce a pățit Alex Bodi după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a declarat pentru Spynews că, în acest moment, nu se mai află în Monaco și chiar a pus la dispoziție o fotografie în care se afișează pe aeroport alături unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Josip, și pilotul avionului din spatele lor.

Prin urmare, Alex Bodi Alex Bodi nu se află momentan în compania niciunei domnișoare, după cum credea toată lumea, ci doar s-a întâlnit cu un alt milionar, afaceristul Josip, care îi este și un bun prieten, lucru știut de toți cunoscuții săi.

Ce a patit Alex Bodi dupa ce s-a despartit de Bianca Dragusanu
Alex Bodi alături de afaceristul Josip și pilotul avionului

În plus, omul de afaceri a mai mărturisit că nu are nicio legătură cu domnișoara denumită „Ionica”. Lucrurile au devenit și mai ciudate pentru Alex Bodi atunci când fanii săi au observat un lucru ciudat, și anume că îi lipsește ceva important.

Ce s-a întâmplat cu Instagramul lui: ”Nu știu cum s-a întâmplat asta”

Fanii lui Alex Bodi au fost cei care au observat faptul că Alex Bodi nu mai figurează pe Instagram, astfel că reporterii Spynews l-au întrebat totul despre acest subiect, însă fostul partener al Biancăi Drăgușanu a spus că nu el și-a închis contul de Instagram, ci a fost raportat.

În plus, afaceristul a declarat că nici el nu poate să înțeleagă de ce i-a fost închis contul, mai ales că a respectat regulile impuse de rețeaua de socializare: „Nu înțeleg de ce mi-a fost închis contul sau raportat, pentru că nu pun poze obscene, nu pun poze care să încalce regulile Instagram-ului. Nu știu de ce s-a întâmplat asta”, a spus Alex Bodi, potrivit sursei citate.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa acesteia, semn că respectul dintre ei este încă acolo, iar despărțirea s-a făcut în termeni amiabili, fiidn sigur că o să-și găsească un bărbat potrivit la un moment dat: „Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a declarat Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...