EXCLUSIV

Ce a făcut Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. „Asta și-a dorit, asta a găsit”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 28.07.2022, 20:56
Ce a făcut Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. „Asta și-a dorit, asta a găsit”. EXCLUSIV

Silviu Prigoană, cel de-al doilea soț al Adrianei Bahmuțeanu, a ținut să-și felicite fosta parteneră de viață la aflarea veștii logodnei acesteia. El i-a transmis prin intermediul IMPACT.RO „Casă de piatră!”, lăsând să se înțeleagă că nu are niciun fel de resentimente față de cea care i-a stat alături mai bine de un deceniu, chiar dacă cu anumite întreruperi.

„Sper ca de data asta a și nimerit!”

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a sunat mesajul cunoscutului om de afaceri.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit prima data în 2003, inclusiv religios. A urmat foarte repede primul divorţ, la scurt timp după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă veșnică, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au recăsătorit, dar la începutul anului 2007 a urmat al treilea divorţ.

Peste ceva mai mult de doi ani, în mai 2009, s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat iar destul de puțin. În vara lui 2012 s-au certat iar şi au apelat din nou la divorţ. Împăcarea s-a produs de Paşti, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns la cel de-al cincilea și ultimul divorţ.

Potrivit chiar lui Silviu Prigoană, cei doi s-au aflat o singură dată în fața unui preot, care le-a binecuvântat căsătoria în fața lui Dumnezeu și a lumii, asta și fiindcă „eu însumi nu sunt un tip care e dus la biserică”, și de nu mai puțin de patru ori în fața ofițerului Stării civile. Pe de altă parte, cei doi nu-și mai vorbesc de nu mai puțin de șapte ani, preferând să poarte orice discuții despre creșterea celor doi copii pe care-i au împreună, Maximus și Eduard, doar în scris sau prin avocați.

„Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a mai precizat Silviu Prigoană. El a adăugat că nu-l cunoaște pe actualul ales al inimii fostei sale soții și că nu l-a văzut nici măcar întâmplător o singură dată.

Ce a făcut Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. „Asta și-a dorit, asta a găsit”. EXCLUSIV
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format ani buni un cuplu de poveste în România

„Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia”

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în fața lui Dumnezeu la finele lunii iulie, cununia civilă cu viitorul ei soț, George Steven, urmând a avea loc în scurt timp, cei doi efectuând deja toate demersurile necesare.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pe seama acestui eveniment pentru România TV.

Adrianei Bahmuțeanu și-a cunoscut soțul în urmă cu doar câteva luni, prin intermediul unei românce foarte cunoscute, Carmen Harra, stabilită de ani buni în California, Statele Unite.

La rândul său, George Steven trăieşte în Statele Unite de mai bine de douăzeci de ani. El lucrează în domeniul imobiliar şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

Pe de altă parte, George Steven ar fi cel de-al treilea soț al Adrianei Bahmuțeanu, după Cosmin Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Cu cel dintâi s-a căsătorit pe când avea 18 ani și a divorțat cinci ani mai târziu. Peste ani, ea a recunoscut că primul ei soț a maltratat-o și psihic, și fizic, dar în ciuda tuturor acestor amintiri neplăcute a continuat să-i poarte numele.

Urmăriți Impact.ro și pe