Ce a făcut o mireasă după ce și-a surprins soțul că era alăptat de mama lui chiar înaintea nunții. Finalul poveștii e la fel de surprinzător

Stan Filon 23.02.2023, 20:03
Ce a făcut o mireasă după ce și-a surprins soțul că era alăptat de mama lui chiar înaintea nunții. Finalul poveștii e la fel de surprinzător

Acum s-a aflat ce a făcut o mireasă după ce și-a surprins soțul că era alăptat de mama lui chiar înaintea nunții! Povestea a fost dezvăluită de Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride. Vedeta organizează nunți și își ține la curent urmăritorii cu povești nostime cu care se întâlnește la astfel de evenimente.

Ce a făcut o mireasă după ce și-a surprins soțul că era alăptat de mama lui chiar înaintea nunții

Așadar, încă o poveste care a uluit internetul a fost prezentată de Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride, care este cunoscută pentru nunțile organizate la perfecție pentru oamenii cu bani din Marea Britanie. Vedeta povestește în podcastul său întâmplări reale pe care le-a întâlnit la evenimentele organizate de ea.

Ei bine, de data aceasta a venit cu o întâmplare la care a fost martoră o prietenă de-a ei, care este make-up artist, pe care a numit-o „Jenny”. Ei bine, Jenny tocmai i-a povestit o întâmplare care a lăsat-o și pe ea cu gura căscată. A recunoscut că a fost prima dată când a auzit o astfel de situație.

Ce a facut o mireasa dupa ce si-a surprins sotul ca era alaptat de mama lui chiar inaintea nuntii
Ce a facut o mireasa dupa ce si-a surprins sotul ca era alaptat de mama lui chiar inaintea nuntii

Mireasa a rămas șocată

Jenny tocmai ce terminase machiajul miresei, când clienta ei i-a spus că trebuie să meargă până la baie. Mireasa s-a întors plină de nervi de la baie și i-a spus lui Jenny ce văzuse acolo. Șocată, mireasa i-a spus că l-a văzut pe viitorul său soț la baie, însă tremura de nervi.

Primul gând al make-up artistului a fost că viitoarea mireasă și-a găsit soțul la baie în timp ce o înșela, însă situația nu a stat deloc așa. Tânăra a văzut cum mama soacră își alăpta pur și simplu fiul la baie! Nu i-a venit să creadă ceea ce văzuse și a fugit cât au ținut-o picioarele.

Se pare că „mama-soacră” avea încă lapte, deoarece și-a hrănit la piept în toată această perioadă băiatul, ajuns la vârsta căsătoriei. Chiar dacă a fost șocată și probabil scârbită, mireasa nu a avut ce să facă, deoarece invitații au început să sosească, așa că s-a căsătorit cu „băiatul mamei”. Podcastul a adunat peste 730.000 de vizualizări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...