Ce a făcut Meghan Markle în Germania, fără Prințul Harry. Unde a fost surprinsă

Stan Filon 21.09.2023, 11:53

Acum s-a aflat ce a făcut Meghan Markle în Germania, fără Prințul Harry. Ducii de Sussex s-au aflat în Germania cu ocazia Jocurilor Invictus, care au avut loc în orașul Düsseldorf.

Ce a făcut Meghan Markle în Germania, fără Prințul Harry

Așadar, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au participat la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus de anul acesta, care au avut loc în orașul german Düsseldorf. Festivitatea a fost una grandioasă, în care a fost omagiat și curajul soldațților ucraineni, care își apără țara de invazia Rusiei.

Chiar dacă mulți credeau că Ducii de Sussex vor părăsi Germania după Jocurile Invictus, nu a fost deloc așa. Cei doi au mai rămas în orașul german pentru a explora frumusețile orașului. Citește și Se împacă Prințul Harry cu Regele Charles?! Condiția pusă de soțul lui Meghan Markle

Ce a facut Meghan Markle in Germania, fara Printul Harry
Ce a facut Meghan Markle in Germania, fara Printul Harry

A ieșit la Trebe Café din Düsseldorf

Ducesa de Sussex și-a făcut de lucru prin oraș, fără Harry! Meghan Markle a fost văzută la Trebe Café din Düsseldorf. Două fotografii noi ale frumoasei soții a Prințului Harry au apărut luni seară pe rețelele de socializare, în care o vedem pe Meghan pozând alături de o femeie și jucându-se cu o fetiță.

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a optat pentru o ținută elegantă gri, alcătuită din pantaloni de stofă călcați la dungă, cu talie înaltă de la Toteme și pulover subțire gri. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare.

Soția Prințului Harry a vizitat Trebe Cafe, un centru pentru fete și femei defavorizate. Multe dintre ele locuiesc pe stradă, iar Ducesa are o afinitate pentru într-ajutorarea femeilor, de multe ori implicându-se în acest gen de acțiuni caritabile. Citește și De ce își păstrează Harry și Meghan Markle titlurile regale. Răspunsul scurt dat de Prinț

A 6-a ediție a Jocurilor Invictus

Misiunea cafenelei este profundă – servește drept refugiu pentru fetele și tinerele care trăiesc pe străzi, oferindu-le dușuri, haine curate, un scurt răgaz pentru a dormi, mese și, mai presus de toate, îndrumare și sprijin. Această vizită neașteptată a venit după încărcarea emoțională resimțită la specialele Jocuri Invictus, ajunse la a 6-a ediție.

Harry, care a servit un deceniu în armata britanică, cu două misiuni în Afganistan, a conceput ideea acestei competiții în stil paralimpic. Jocurile Invictus dedicate veteranilor de război se află sub patronajul Ducelui de Sussex, iar prima ediție s-a desfășurat în 2014.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...