Ce a făcut Maria Ciobanu la prima petrecere după întoarcerea din America. „Nu am mai cântat de 2 ani”

Cristian Cojocaru, Mihai Cheleș 31.07.2021, 12:17
Ce a făcut Maria Ciobanu la prima petrecere după întoarcerea din America. „Nu am mai cântat de 2 ani”

Maria Ciobanu a trăit mai mulți ani în America, iar la întoarcerea în țară a participat la o petrecere unde a fost cuprinsă de lacrimi. Solista de muzică populară aștepta cu nerăbdare să ajungă în țară.

Maria Ciobanu a fost cuprinsă de lacrimi la o petrecere

După ce s-a întors în România, cântăreața de muzică populară a participat la botezul nepotului prietenei ei, Steliana Sima. Maria Ciobanu a susținut și un discurs în fața invitaților, aceștia putând vedea emoțiile care o încercau pe solistă. Steliana Sima și-a dorit foarte mult ca buna sa prietenă să se afle la unul dintre cele mai importante momente din viața ei, astfel că trebuia să nu lipsească dintre invitați.

Maria Ciobanu a interpretat mai multe melodii alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu însă, în momentul discursului, vedeta a fost cuprinsă de emoții iar lacrimile au apărut în ochii cântăreței.

”Mulțumesc, dragul mamei! Nu mă lăuda așa de tare ești fiul meu și e normal să mă lauzi. Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu. Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie.

Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America. S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea. Dacă mă țin mintea și picioarele. Nu știu dacă mai pot să cânt că de doi ani nu am mai cântat”, a spus Maria Ciobanu în timpul petrecerii potrivit fanatik.ro.

maria ciobanu petrecere
Maria Ciobanu a cantat alaturi de fiul ei, Ionut Dolanescu

Solista nu mai vrea să plece din România

Ionuț Dolănescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, fiind conștient de faptul că a fost un efort mare pentru cântăreața de muzică populară.

”Cred că mama a făcut cu drag acest efort să fie în mijlocul dumneavoastră, alături de iubita noastră Steliana Sima, colega și prietena noastră de suflet, la botezul primului nepoțel, Vladimir-Nicolae. Să-ți trăiască, Steliana, să te bucuri de el! Să-i cântăm și la nuntă și s-o țină Dumnezeu în viață și pe mama mea, marea artistă Maria Ciobanu„, a spus Ionuț Dolănescu înainte de a cânta.

După cinci ani de pauză, Maria Ciobanu a revenit în țară și a afirmat că nu dorește să se mai întoarcă în America.

”Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu. Am venit să îmi văd nepoții, să îmi văd copiii. Am de gând să nu mai plec. Vreau să stau aici, dar acum nu știu, doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Am venit împreună cu soțul meu, normal, suntem amândoi. Cu sănătatea sunt bine. Cei apropiați m-au primit cu multă iubire, lucru care îmi place mie cel mai mult”, a declarat Maria Ciobanu.

Urmăriți Impact.ro și pe