Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu se grăbesc să facă nunta. „Suntem ca și căsătoriți”

Badea Violeta 21.06.2022, 10:30

De mulți ani, Smiley și partenera lui de viață, Gina Pistol, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt celebrii, tineri, frumoși, iar din iubirea lor a rezultat și o fetiță, Josephine. Cu toate acestea, cei doi nu au făcut nunta până în prezent, iar admiratorii cuplului s-au întrebat mereu care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care îndrăgitul artist și iubita lui au ales să nu se căsătorească momentan.

De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani de zile și și-au construit împreună o familie superbă. Cele două vedete au și o fetiță și totul pare să meargă ca pe roate între ei. Cu toate astea, partenerii nu au ajuns încă în fața altarului și toată lumea se întreabă care este motivul.

Așadar, după atâta timp în care fanii celor doi și-au pus această întrebare, celebrul cântăreț le-a făcut pe plac admiratorilor și a oferit răspunsul la această curiozitate. Ei bine, Smiley a este de părere că actul în sine este irelevant. În schimb, acesta pune mai mare preț pe sentimentele pe care le simte.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a precizat artistul, în emisiunea „Xtra Night Show”.

La rândul său, Gina Pistol a precizat că ea și partenerul său de viață sunt ca și căsătoriți.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat și frumoasa blondină.

Smiley si Gina Pistol

Cu cine seamănă Josephine

Anul trecut, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți și sunt mai fericiți ca niciodată. Până în prezent, cei doi au ales să nu-i publice chipul fetiței, însă artistul a dezvăluit cu cine seamănă copilul.

„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea.

E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani.

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum”, a spus cântărețul în emisiunea „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...