Ce a făcut fosta iubită a lui Mario Iorgulescu după ce bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Femeia n-a ținut cont de sentință

Andrei Simion 13.02.2023, 16:04

Fosta iubită a lui Mario Iorgulescu a fost filmată după ce bărbatul a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare. Femeia n-a ținut cont de sentința pe care a primit-o fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cum a fost filmată fosta iubită a lui Mario Iorgulescu

Bianca Marina, femeia alături de care Mario Iorgulescu a spus la un moment dat că vrea un copil, fosta soție a lui Steliano Filip, a fost filmată la scurt timp după ce băiatul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la închisoare.

Femeia nu a părut deloc afectată de sentința pe care a primit-o Mario Iorgulescu, vineri, după ce au fost contopite pedepsele primite pentru provocarea accidentului rutier în care a murit un om, în anul 2019, dar și pentru complicitate la lipsire de libertate, după ce ar fi fost implicat în răpirea, sechestrarea și agresarea unui bărbat.

Mai exact, Bianca Marina a fost filmată dansând pe mese într-un club exclusivist dintr-o stațiune montană. Fosta soție a lui Steliano Filip s-a distrat pe cinste alături de prietenii ei.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul!

Foarte greu (reușesc să se vadă, n.r.)! Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem”, spunea Mario Iorgulescu, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce a făcut fosta iubită a lui Mario Iorgulescu după ce bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Femeia n-a ținut cont de sentință
Bianca Marina și Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu vrea să renunțe la cetățenia română

Mario Iorgulescu a plecat în Italia imediat după accidentul tragic pe care l-a produs, iar autoritățile italiene au refuzat predarea sa. În urmă cu o lună, tânărul a transmis un mesaj în care a precizat că vrea să renunțe la cetățenia română.

„Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. (…) Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. (…) Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a spus Mario Iorgulescu, conform spynews.ro.

Mario Iorgulescu a precizat că are niște „probleme la cap” ce au fost descoperite târziu și că poate dacă acestea ar fi fost descoperite mai devreme, ar fi fost evitat accidentul rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe