Ce a făcut Elena Udrea după ce a aflat că Alina Bica a fost prinsă în Italia. ”Colegii mei i-au spus”

Iancu Andreea / 11.07.2020, 07:48

Elena Udrea nu are motive de bucurie. Alina Bica, prietena sa, a fost reținută de curând în Italia. De asemenea, aceasta din urmă urmează să fie extrădată în România. Bica, fosta șefă a DIICOT, are de ispășit în țară o condamnare de patru ani de închisoare cu executare. Magistrații sunt cei care au stabilit vinovăția Alinei Bica, aceasta favorizând infractorul.

Cum a ajuns să fie prinsă Alina Bica

Pentru moment, Alina Bica este în custodia autorităților italiene. Aceasta urmează să fie prezentată în curând pentru confirmarea mandatului european emis pe numele său. Se pare că după ce a părăsit Costa Rica, fosta șefă DIICOT a venit în Europa, ajungând în Spania.

Alina Bica ar fi părăsit în ultimele săptămâni Peninsula Iberică, ajungând în Italia. Datorită cooperării de la nivelul structurilor poliției din Europa, fosta șefă DIICOT a fost reperată, monitorizată și apoi reținută de autoritățile din Italia.

Pe de altă parte, prietena sa, Elena Udrea, a scăpat de dosarul Microsoft din lipsă de probe, potrivit G4media. Fostul ministru al Turismului fusese acuzat de procurorul DNA Mihaela Iorga Moraru de trafic de influență, spălare de bani și fals în declarații de avere. Dosarul Elenei Udrea a fost însă clasat de către DNA.

În timp ce una a scăpat de dosar, cealaltă a fost prinsă recent în Italia
În timp ce una a scăpat de dosar, cealaltă a fost prinsă recent în Italia

Reacția Elenei Udrea după ce Alina Bica a fost arestată

O veste atât de tristă pentru cele două prietene nu a putut fi comentată de Elena Udrea. Cu toate acestea, prinderea Alinei Bica a surprins-o pe Udrea. Cele două femei au fugit aproximativ în același timp de lege, în 2018. Astfel, ele au părăsit țara pentru a se trata peste hotare și s-au întâlnit în Costa Rica.

Elena Udrea este surprinsă de acest anunț. Nu știa – a aflat de la colegii mei care au sunat-o. A spus că preferă să nu comenteze în niciun fel această veste care, fără îndoială i-a produs întristare, îngândurare Elenei Udrea, a spus Adrian Ursu, la Exces de putere.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI