Ce a făcut David Popovici după un antrenament în bazinul de la Otopeni. Toţi cei prezenţi s-au mirat de gestul campionului mondial

Stan Filon 04.07.2022, 08:09
Ce a făcut David Popovici după un antrenament în bazinul de la Otopeni. Toţi cei prezenţi s-au mirat de gestul campionului mondial

Mai sunt doar câteva ore până când Campionatele Europene de Înot pentru Juniori vor avea debutul pentru prima dată în istorie în România, iar David Popovici, noua revelație mondială, se antrenează intens pentru acest concurs. Dublul campion mondial s-a antrenat ieri cu lotul național chiar în bazinul de la Otopeni, unde va avea loc celebra competiție și speră să vadă cât mai multă lume în tribune.

Ce a făcut David Popovici după un antrenament în bazinul de la Otopeni

Revelația David Popovici, campion mondial la proba de 100 de metri, dar și la proba de 200 de metri, s-a antrenat la bazinul din Complexul Olimpic de la Otopeni alături de ceilalți 25 de membri ai lotului național de înot. Antrenamentele au fost intense, însă David Popovici a arătat încă o dată cât este de determinat pe ceea ce face.

Campionul a mai rămas încă o jumătate de oră în bazin, după ce ceilalți colegi ai săi au ieșit din apă. Campionul a preferat să mai facă încă o serie intensă de antrenamente, pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Este clar favorit pentru noi medalii și la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori de la Otopeni, care se vor desfășura în perioada 5-10 iulie. Tânărul în vârstă de 17 ani speră să vadă cât mai mulți suporteri români în tribune, care să fie alături de echipa națională de înot.

Ce a facut David Popovici dupa un antrenament in bazinul de la Otopeni
Ce a facut David Popovici dupa un antrenament in bazinul de la Otopeni

„Avem nevoie de voi”

„Veniți alături de noi între 5-10 iulie, să umpleți aceste tribune. Avem nevoie de voi!”, este mesajul lui David Popovici, component al lotului național de juniori care va reprezenta România la Campionatele Europene de la Otopeni.

Pe lângă bucuria pe care David Popovici a adus-o românilor, după ce a devenit campion mondial la Campionatul Mondial de Înot dela Budapesta, sportivul i-a făcut pe fanii steliști să acuze conducerea clubului pentru faptul că a renunțat așa ușor la David Popovici, care a ales să meargă la rivala Dinamo.

„Aceleași probleme, aceleași întrebări. Cu toate acestea, Popovici rămâne un bun național de care cu toții ne bucurăm. Și clubul Steaua este un bun național, dar, momentan, pare că nimeni nu își dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele”, este mesajul postat de Asociația Steliștilor 1947, pe Facebook.

Asociația respectivă a tras un semnal de alarmă legat de plecarea lui David Popovici de la Steaua și înainte ca puștiul de 17 ani să devină campion mondial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...