Ce a făcut Cristi Borcea cu 3 milioane de euro: „I-am pus într-o geantă sport”

Badea Violeta 02.06.2023, 18:55

Cristi Borcea, fostul acționar al clubului Dinamo București, este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri de la noi din țară. Chiar dacă a petrecut după gratii cinci ani și o lună, business-urile sale au mers ca pe roate și chiar au prosperat. Acum, partenerul Valentinei Pelinel nu s-a ferit și a dezvăluit ce a făcut cu nu mai puțin de 3 milioane de euro.

Cristi Borcea spune ce a făcut cu 3 milioane de euro. Mărturisirea incredibilă a fostului acționar de la Dinamo

Cristi Borcea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 53 de ani, soțul Valentinei Pelinel a fost investitor la unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din România, Dinamo București.

Acest sport i-a adus multe satisafacții lui Cristi Borcea. Formația din Ștefan cel Mare a reușit să cucerească 12 trofee în perioada sa, însă ulterior au apărut problemele cu legea pentru partenerul Valentinei Pelinel.

În 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. Mai mult, acesta a avut de achitat un prejudiciu imens. La vremea aceea, afaceristul a scos peste 3 milioane de euro din buzunar.

„Dacă vinzi un apartament, nu trebuia să dai comision la agenţie? Am plătit 3.600.000 de euro, total nevinovat, pentru o treabă ce s-a întâmplat în 1998 cu Cosmin Contra şi am fost închis în 2014, după 16 ani.

Erau într-o geantă sport, cu care te duci la sală. Aşa i-am dus. Am plătit toate prejudiciile.”, a declarat fostul acționar de la Dinamo, conform sptfm.ro.

Citește și Cristi Borcea a surprins cu ultima apariție. Cum arată la 53 de ani după ce s-a „tunat” FOTO!

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Câți copii a conceput în închisoare?

Nu este niciun secret că fostul acționar de la Dinamo are o familie numeroasă, având mai mulţi copii, din relaţii diferite. Acum, Cristi Borcea a recunoscut câți copii a conceput după gratii.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială.

Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus omul de afaceri, anul trecut, pentru gsp.ro.

Citește și De ce nu mai vrea să audă Cristi Borcea de fotbal. Drama cumplită a fostului acționar dinamovist :„Am avut inima scoasă și pusă deoparte”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...