Ce a făcut Celentano din Las Fierbinți când a aflat ce salariu are Andreea Esca. Moment genial cu Adrian Văncică

Iancu Andreea 03.12.2020, 10:40
Ce a făcut Celentano din Las Fierbinți când a aflat ce salariu are Andreea Esca. Moment genial cu Adrian Văncică

Salariul Andreei Esca este unul dintre misterele televiziunii din România. De-a lungul timpului, suma încasată lunar pentru postul de știristă în cadrul PRO TV a atras numeroase supoziții. Astfel, mulți s-au întrebat ce salariu are Andreea Esca. Răspunsul a apărut după multe frământări, cu ajutorul lui Celentano, celebrul personaj din Las Fierbinți.

Cum a reacționat Celentano când a aflat ce salariu are Andreea Esca

După ani întregi în care a ținut pe jar întreaga Românie cu privire la suma pe care o încasează, s-a aflat ce salariu are Andreea Esca. Chiar faimoasa prezentatoare este cea care a dezvăluit câți bani câștigă pentru job-ul de știristă în cadrul postului PRO TV. Totuși, întrebarea plină de curiozitate a aparținut actorului care îl interpretează pe Celentano. Celebrul personaj din serialul Las Fierbinți a reușit să o surprindă pe Andreea în timpul filmărilor și a întrebat-o direct.

În mod surprinzător, Andreea Esca nu s-a sfiit să îi răspundă sincer cât câștigă, iar reacția lui Adrian Văncică, a fost de neuitat. Cea mai longevivă prezentatoare de știri din România a fost prezentă în cadrul serialului de comedie, într-o ediție specială de 1 decembrie, în care a făcut o dezvăluire neașteptată. Îndrăgitul actor Adrian Văncică a întreabat-o pe vedetă ce salariu are, iar aceasta i-a răspuns direct că încasează 40.000 de euro. 

Nedumerit însă, Văncică a ținut să știe concret dacă vorbim despre o sumă lunară sau anuală. Sinceră, Andreea Esca a clarificat totul și a explicat că banii pe care îi câștigă sunt pentru o singură lună. Pe lângă Andreea Esca, episodul aniversar i-a avut în diferite scene și pe Mihaela Rădulescu, Smiley, Loredana, Cabral și Iulia Vântur.

Salariul Andreei Esca, o curiozitate pentru toți românii
Salariul Andreei Esca, o curiozitate pentru toți românii

Ce salarii au alte vedete TV

Dacă salariul Andreei Esca a fost în sfârșit dezvăluit, puțini cunosc cât câștigă lunar și alte vedete din showbiz-ul românesc. Potrivit playtech.ro, topul salariilor vedetelor TV este unul fabulos. Multe celebrități încasează sume exorbitante, cel mai probabil în funcție de vechime și emisiunea pe care o prezintă. De asemenea, și artiștii consacrați se bucură de succes pe plan financiar, în urma concertelor și activității muzicale.

Top salarii ale vedetelor TV

Andreea Esca – între 40.000 și 50.000 de euro
Dan Negru – 135.000 de euro
Ștefan Bănică Jr. – 25.000 de euro
Andra Măruță – 8.000 și 10.000 de euro
Pavel Bartoș – 15.000 de euro
Cătălin Măruță – 15.000 de euro
Mircea Badea – 40.000 de euro
Andreea Mantea – 8.000 de euro
Răzvan și Dani – 10.000 de euro
Mihai Morar – 6.000 de euro

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...