Ce a făcut Adrian Ilie pentru o bătrână în stradă. Gestul lui i-a uimit pe toți

Marian Cărăvan 23.07.2020, 11:52

Lumea îl cunoaște pe Adrian Ilie datorită carierei sale sportive. A fost unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai României, care a jucat cu succes la echipa națională și la echipe din străinătate. Fostul fotbalist a ieșit însă în evidență și zilele trecute, cu un gest care i-a uimit pe toți.

Gestul lui Adrian Ilie care i-a uimit pe toți. Ce a făcut pentru o bătrână pe stradă

Adrian Ilie este și el unul dintre cei care nu au trecut degeaba prin viață. A strălucit în cariera de fotbalist și a strâns și o mică avere în perioada în care juca. „Cobra” nu se încurcă însă cu „mărunțișuri”. A demonstrat-o și zilele trecute, când a fost pus într-o situație în care a fost nevoit să scoată bani din portofel. Cel puțin asta era intenția. Așa am putut afla cu toții cum stă fostul internațional la capitolul financiar. Și stă bine. În plină vară caniculară, Adrian Ilie a ieșit să se răcorească la o terasă, alături de câțiva prieteni, moment în care de masa la care stăteau s-a apropiat o bătrânică.

Susținută într-o cârjă, aceasta le-a cerut să o ajute cu niște bani. Adi Ilie nu a stat mult pe gânduri, a pus mâna pe portofel, decis să o ajute pe femeie. Asta a fost intenția lui, dar nu și-a putut duce gestul până la capăt. Motivul? Tocmai constatase că nu are mărunțiș în portofel, ci doar bancnote mari. Așa că a apelat la prietenul cu care se afla la masă și au răspuns astfel bătrânei ce le ceruse ajutorul, scriu cei de la Spynews.ro. Și toată lumea a fost mulțumită, în ciuda căldurii toropitoare. Prietenul la nevoie se cunoaște, nu-i așa?

Ce a făcut Adrian Ilie pentru o bătrână în stradă. Gestul lui i-a uimit pe toți Sursa: Spynews.ro

Marele regret al lui Adrian Ilie

Adrian Ilie, 44 de ani, a avut o carieră strălucitoare, iar la finalul anilor 90 era una dintre vedetele fotbalului european, pe când juca la Valencia. A fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid, care l-a ofertat după Mondialul din 1998, însă nu acesta este marele său regret. Pare greu de crezut, dar „Cobra”regretă că nu și-a prelungit contractul cu Valencia, în 2002, după patru sezoane și jumătate la „lilieci”. Valencia îi oferise atunci încă doi ani de contract.

„Aş semna contractul în continuare cu Valencia după cinci ani. Mi-a fost propus un contract pe doi ani. S-au purtat şi ciudat cu mine în ultimele trei meciuri. Mi-au tot propus să semnez prelungirea şi m-au lăsat în afara lotului când am câştigat titlul.

Aveam şi oferte din Italia, de la Milan. Terim era la Milan şi ziceam că poate plec la AC Milan, dar cred că acolo s-a rupt ceva. Trebuia să semnez cu Valencia, mergeam în sus pe linie. Eram ok din punct de vedere fizic”, a spus Adrian Ilie.

Urmăriți Impact.ro și pe