Exclusiv: Cât câștigă lunar Adelina Pestrițu din contractele de publicitate. Suma e uriașă

Alexandra Andrei 08.03.2020, 13:36
Exclusiv: Cât câștigă lunar Adelina Pestrițu din contractele de publicitate. Suma e uriașă

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai în vogă vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta a primit recent premiul la ”E! People Choice Awards”, iar notorietatea sa a crescut. Aceasta admite că în spatele celebrității sale se ascund și multe ore de muncă.

Exclusiv: Cât câștigă lunar Adelina Pestrițu din contratele de publicitate

Însă munca depusă este răsplătită pe măsură. Adelina Pestrițu câștigă lunar din contracte de publicitate, însemnând firme cărora le promovează produsele. Sumele obținute nu sunt deloc de neglijat, și anume 15.000 euro. Adelina Pestrițu este, așadar,  imaginea unei parfumerii, a unei firme de haine, precum și a unor cosmetice.

Adelina Pestrițu a povestit recent și ce înseamnă să fii cel mai bun influencer din România. Aceasta mărturisește că nu este deloc treabă ușoară, dedicând 90% din timpul său acestei activități.

Își dedică 90% din timp proiectelor social media

”Ştiu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că taie frunză la câini’. Nu este nici pe departe aşa şi va povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineaţa şi adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mâna, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfăşurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestrițu pentru revista Viva.

Cât despre câștiguri, tot ea admite că se câștigă bani frumoși din social media și că îți poți face achiziții destul de costisitoare, precum o mașină sau chiar o casă.

”Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ştii cum să gestionezi această putere”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...