Ce a decis să facă Celentano din Las Fierbinți de ziua lui, anul acesta. “Petrecere” total neobișnuită

Redacția IMPACT 18.03.2020, 18:23
Ce a decis să facă Celentano din Las Fierbinți de ziua lui, anul acesta. “Petrecere” total neobișnuită

În plină pandemie, cunoscutul Celentano, din serialul Las Fierbinți, le-a arătat fanilor cum s-a desfășurat ziua lui de naștere. În acest an, lucrurile au stat ceva mai diferit, față de momentele din trecut, când își marca aniversarea. Actorul show-ulului transmis de PRO TV a preferat să urmeze și el regulile impuse de contextul ultimelor zile.

Ce „petrecere” a făcut Celentano din Las Fierbinți de ziua lui, anul acesta

Ce a decis să facă Celentano din Las Fierbinți de ziua lui, anul acesta. “Petrecere” total neobișnuită
Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 43 de ani

Astfel că, actorul a ales ca în acest an, aniversarea lui să fie marcată printr-o petrecere, dar în mediul virtual. Adrian Văncică, cel care interpretează unul dintre cele mai îndrăgite personaje, încă de la începuturile Las Fierbinți, a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Și-ar fi dorit să organizeze un eveniment aniversar în adevăratul sens al cuvântului, dar a preferat să se auto-izoleze.

Prin urmare, actorul a decis să se serbeze cu prietenii virtuali, în 2020. Totul în ciuda faptului că are foarte mulți prieteni, în general, nu doar urmăritorii pe rețelele sociale, pe care ar fi vrut să-i cinstească. Ba mai mult, Adrian Văncică a glumit pe baza acestui subiect, menționând că ar fi fost nevoie să facă un credit la bancă, dacă nu era nevoită să petreacă închis în casă.

Însă, aniversarea lui a fost marcată printr-o transmisiune live, pe rețelele sociale. Vedeta de la PRO TV și-a păstrat spiritul optimist și a făcut numeroase glume, spre bucuria celor care l-au privit câteva zeci de minute. Adrian Văncică își serbează aniversarea în această miercuri, fiind născut pe 18 martie 1977, în Târgoviște

„Nu mi-am închipuit niciodată că de ziua mea o să zac așa în casă. Și dacă tot pot să mă văd cu prietenii, că nu am să mă văd cu ei, că toți sunt d-ăștia ca mine, care respectă regulile, și nu trec pe la mine, se țin departe, m-am gândit să stau cu voi…”, a transmis Celentano, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe