Ce a apărut pe pagina lui Patrick Mouratoglou după divorțul Simonei Halep. Indicațiile pe care le-a dat antrenorul româncei

Stan Filon 09.09.2022, 17:19
Ce a apărut pe pagina lui Patrick Mouratoglou după divorțul Simonei Halep. Indicațiile pe care le-a dat antrenorul româncei

Ce a apărut pe pagina lui Patrick Mouratoglou, după divorțul Simonei Halep! Celebrul antrenor al sportivei din România a postat un mesaj cu bătaie lungă pe rețelele sociale. După o absență de câteva săptămâni din mediul online, antrenorul francez a revenit cu un mesaj care a uimit pe toată lumea. Acesta este un sfat pentru jucătorii de tenis, dar care pare a fi aplicat și în viața de zi cu zi.

Ce a apărut pe pagina lui Patrick Mouratoglou după divorțul Simonei Halep

Simona Halep s-a despărțit de Toni Iuruc, cel care peste numai două luni urma să-i devină soț. Nunta a picat, iar cei doi s-au și despărțit amiabil, la un notar din București. Divorțul a fost unul fulger, în doar câteva zeci de minute fiecare fiind liber să meargă pe drumul său.

Coincidență sau nu, în aceeași zi, antrenorul Simonei Halep a revenit în mediul online, după o absență de câteva săptămâni. Patrick Mouratoglou a postat un mesaj bizar, legat de tenis, care însă pare a avea o aplicabilitate și în arta războiului sau chiar a iubirii.

Ce a aparut pe pagina lui Patrick Mouratoglou dupa divortul Simonei Halep
Ce a aparut pe pagina lui Patrick Mouratoglou dupa divortul Simonei Halep

Mesajul plin de subînțeles

„Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate. Sunt necesare reguli. Încălcarea regulilor este de asemenea necesară, câteodată şi mai mult decât orice altceva, la momentul potrivit”, a scris Patrick Mouratoglou pe Facebook.

Prezent în România în urmă cu ceva timp, Patrick Mouratoglou a descris-o pe Simona Halep ca fiind o persoană foarte generoasă. În plus, se pare că sportiva din România l-a făcut pe  francez să iubească din nou meseria de antrenor.

„Aș spune că e generoasă, în primul rând. E incredibil de generoasă, în orice face. Face totul 100%. Nu e generoasă doar cu oamenii, ci și cu efortul, indiferent de ce efort vorbim. Nu poate face lucrurile doar pe jumătate. Apoi o definește și curajul. Și reziliența, dar cele două merg împreună și o definesc ca persoană. Le-am spus celor apropiați că probabil Serena va fi ultima mea jucătoare. Și apoi a apărut această doamnă. A venit la academia mea, am luat prânzul și am avut o conexiune foarte bună. Am venit să văd 15 minute din antrenamentul ei și mi-a plăcut mult. Doar m-am uitat. M-am întors și a doua zi, m-am uitat mai mult și mi-a plăcut și mai mult. Și a treia zi am luat racheta și i-am spus câteva lucruri. Și am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta’. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc”, a spus Patrick Mouratoglou.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...