Ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep după divorț. Sportiva a strâns sume impresionante de-a lungul ultimelor turnee

Stan Filon 08.09.2022, 16:10
Ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep după divorț. Sportiva a strâns sume impresionante de-a lungul ultimelor turnee

S-a aflat acum ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep, după divorț! Sportiva a câștigat sume impresionante de bani numai din sport, de când se află într-o relație cu Toni Iuruc, însă și afacerile i-au mers ca pe roate. Nunta anului, așa cum a fost denumită de presa din România se pare că s-a transformat în divorțul anului, după ce Toni Iuruc a confirmat zvonurile și a recunoscut că a decis de comun acord cu Simona Halep să se despartă. Divorțul a avut loc în urmă cu scurtă vreme!

Ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat joi la notar. Sportiva a fost surprinsă la scurtă vreme după ce a ieșit din biroul notarial, unde s-a despărțit oficial de omul de afaceri Toni Iuruc. Aceasta s-a urcat imediat în mașină și a plecat inediat de la fața locului. Toni Iuruc a avut puterea să mai și glumească, atunci când a fost întrebat de motivul divorțului: „Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc înainte de a semna divorțul. Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt relației lor, la doar un an de la cununia civilă și la doar două luni înainte de nunta stabilită pentru data de 13 noiembrie. Cu toții se întreabă acum ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep, după divorț. Ei bine, se pare că cei doi miri au avut o înțelegere și fiecare va părăsi căsnicia cu ce a adus. Așadar, Simona Halep și Toni Iuruc vor pleca pe drumuri separate, fiecare cu câștigurile pe care le-au avut pe cont propriu, scrie ProSport.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă spectaculoasă în această toamnă, pe 13 noiembrie, la un cazino din Sinaia, însă soarta le-a fost potrivnică. Încă nu se știe din ce motiv cei doi au ales însă să nu mai meargă înainte cu nunta.

Ce se va intampla cu averea Simonei Halep dupa divort
Ce se va intampla cu averea Simonei Halep dupa divort

Invitații la nuntă nu au mai primit nicio veste

Problemele se pare că sunt deja de ceva timp, mai ales că acum s-a aflat că invitații de la nuntă nu au mai fost ținuți la curent cu nimic. Nici măcar nu au mai fost sunați să confirme prezența la eveniment, semn că răceala îîntre cei doi miri a intervenit de ceva timp.

Cu toate acestea, un angajat al cazinoului a oferit însă o reacție o surprinzătoare. A anunțat că nu a primit nicio notificare cum că nunta nu ar mai avea loc, potrivit orangesport.ro.

Toni Iuruc a uluit toată România atunci când a recunoscut că zvonurile sunt adevărate și a confirmat faptul că se desparte de Simona Halep. Inițial, omul de afaceri a încercat să ocolească un răspuns clar, dar într-un final a recunoscut divorțul de Simona Halep.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...